61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Camiası, Ramazan ayı dolayısıyla Zorlu Grand Otel’de verilen iftar yemeğinde bir araya geldi. Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Eski Bakanlar, Belediye Başkanları, eski yöneticiler de dahil Trabzon’un üst düzey isimlerinin katıldığı iftar yemeğinde bir ilk gerçekleşti. 

ZORLU GRAND TARİHİNDE İK.. LOBİDE YEMEK VERİLDİ
Yemek belki de otelin tarihinde de bir ilke sahne oldu. İftar, Trabzon’un ilk 5 yıldızlı oteli olan Zorlu Grand  otelin lobisinde verildi. Ancak buraya yerleştirilen masalar yeterli gelmeyince Lobinin hemen yanında yer alan salonlara önlem amaçlı kurulan masalar açılarak davetliler buraya alındı. 

HERKESİ TEK TEK KARŞILADI
Trabzonspor eski ve yeni yöneticilerinin de katıldığı yemekte, bordo-mavili yönetimle beraber seçilen ancak daha sonra istifa eden Suat Şen’in de katıldığı görüldü. Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta ve yönetim kurulu üyeleri davetlileri lobinin hemen girişinde karşılayarak herkesle tek tek tokalaştı. Daha sonra yöneticiler masaları da tek tek dolaşarak herkese hoş geldin dedi. 

BİRLİK VE BERABERLİK VURGUSU
İftar yemeğinin ardından kısa bir konuma yapan Başkan Usta, birlik ve beraberliğe vurgu yaptı. Başkan Usta, “Büyükler zor şartlarda da olsa ayağa kalkmasını o büyüklüğün şanına yaraşır şekilde yol almasını becermek zorunda. Burada bu salonda sizlere baktığımda, burada ki ambiyansı havayı gördüğümde emin olabilirsiniz bir kardeşiniz olarak Trabzonspor’un başarılı olması için canı gönülden hizmet etmekten onur duyacağımızı ifade etmek isterim. 
Büyük kulüplere büyük markalara emektar olmak, her birimizin asli görevi. Elbette çok insan geldi geçti. Daha önce yöneticilerimiz vardı, bundan sonra da olacak. Bu camia yarınlara yolculuğu yapmak zorunda. Evet belki zor günler geçiriyor olabiliriz. Ama emin olun düne göre bugün daha sağlıklı yapıya kavuştuk. Düne göre daha umutluyuz. Yarınlar için daha ümitliyiz. Hala sıkıntılarımız var. Ama emin olun ki Trabzonspor’umuz ayağa kalkmak üzere, sağlıklı bir zemine artık oturmuştur. Oturmak için gerekli adımları ciddi şekilde atmaktadır” dedi. 

50. YILDA ANADOLU’DA DA KUTLAMALAR YAPILACAK
Usta, 50. Yılda Trabzon, İstanbul ve Anadolu’nun birkaç şehrinde kutlamalar yapılacağının altını çizerek, “Futbol takımımızın 2. Devre ortaya koyduğu performansla uzun süre hepimiz mutlu olduk. Tabi ki son dönemde hiç birimizi mutlu etmeyen durum yaşadık. Futboldan anlayan herkes, bilirler ki büyük takımlar hedeflerinden uzaklaştığında bir takım bocalamalar yaşayabilir. Yeni bir yıla geldik. 2 ağustos ile birlikte 50. Yılımızı kutlayacağız. 50. Yılımıza Trabzon’da, İstanbul’da belki Anadolu’nun birkaç şehrinde şölen yapacağız. 50. Yıl 75. Yıl, 100., 200.’üncü yıl İnanıyoruz ki Trabzonspor bütün bu yılları görecek.” Diye konuştu. 

TRABZONSPOR RUHUNDAN DESTEK ALARAK
Usta, sözlerine şu şekilde devam etti: “Yöneticiler elbette iş yaparken hata yapabilir. Aslolan hatalarında da iş yapılırken o işin arkasında durabilmek. Yoksa bu korku endişe olduğu sürece insanlar için hayatta üretmemek diye bir mantık ortaya çıkar. O nedenle biz sizlere sırtımızı dayayarak, bu salonda ki Trabzonspor’un ruhundan destek alarak geleceğe Trabzonspor’u taşımak için gayret içinde olacağız. 
Takımımız belli standarda oturdu. Tabi ki eksikliklerimiz var. İhtiyaçlarımızı en iyi şekilde karşılayarak, önümüzde ki sene daha sağlıklı, hepimizin gurur duyacağız, 

TRANSFERLER NASIL YAPILACAK
İhtiyaçlarımız net şekilde belirlenmiş durumda. Bu ihtiyaçlarımızı karşılamak için bütçemizi dikkate almak kaydıyla en doğru isimlerle Trabzonspor’u buluşturmanın, eğer doğru isim bulamıyorsak, ekonomimiz yetmiyorsa ihtiyacımız kaç kişiyle az da olsa en doğru isimleri kadroya koyacağız. Takımı ekonomisiyle sağlıklı zemine oturtacağız. Buradan şöyle bir algı olmasın. Transferler konusunda evet sorumuz var, ama inanıyorum ki herkesi mutlu edecek tarzda takımımızın ihtiyacını karşılayacağız” 

TRABZON İL MÜFTÜSÜNDEN, TRABZONSPOR DUA EDİNCE ‘AMİNLER’ YÜKSEK ÇIKTI
Başkan Usta’nın konuşmasının ardından Trabzon İl Müftüsü Keramettin Demir’ni duasıyla iftar yemeği son buldu. Demir’in burada özellikle Trabzonspor’un önümüzde ki sene baarılı olması için dua etmesi katılımcıların coşkulu ‘Amin’i ile karşılık buldu…