Başkana yakın yazar; Boş tribünlerin faturasını Trabzonsporlulara kesti! Fanatik Gazetesi’nde Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’na yakınlığıyla bilinen Serhat Demirtaş, boş tirbünlere çok kızdı.

Passolig sisteminin tam anlamıyla taraftara iyi sunulamadığını, passolig’in bordo mavililere yeterli derecede anlatılamadığını, sistemin eksikliklerinin getirdiği sorunların taraftara maledildiğini belirtmek yerine, boş tribünlerden taraftarı suçlu buldu.

Demirtaş, “Trabzon’da hangi dünyaca ünlü büyük bir etkinlik vardı da Trabzonlu futbolseverler maçta değil de oradaydı, son hizmet senesindeki Avni Aker boş kalmıştı” dediği yazısında şu ifadelere yer verdi: “Sadece sahadakilerle değil, kulübede oturan topçusuyla, artık samimiyet barajını aşıp gereksizliğe doğru kayan açıklamalarına rağmen Vahid Hocası ve hepsinden önemlisi koyduğu hedeflerle bambaşka bir Trabzonspor sahadaydı. Üstelik sezonun da ilk maçı. Hava mevsim normalinde, rakip ise kurayı kendin çeksen ayıp olur diye topu geri atacağın nitelikte.

Peki futbol şehri (!) Trabzon’un futbolseverleri nerede? Dün gece acaba Trabzon’da hangi dünyaca ünlü büyük bir etkinlik vardı da Trabzonlu futbolseverler maçta değil de oradaydı, son hizmet senesindeki Avni Aker boş kalmıştı. Her şeye muhalefet olmakla, kongrelerden takımdan çok keyif almakla bir kentin en büyük markasını böyle küçültenler, kentin heyecanını emenler dün geceden biraz utanmıştır belki.”