61SAAT SPOR SERVİSİ-TAYFUN ÇÖPÇÜ- Trabzonspor ile Fenerbahçe bugün Hüseyin Avni Aker Stadında karşılaşacak. Bordo-Mavililerde maç öncesi TRT’den Barış Yurduseven’e açıklamalar yapan Başkan Hacıosmanoğlu, taraftara mesaj verdi. 

Trabzonspor Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic’in, “Takım hazır değil” söylemlerine de göndermede bulunan Hacıosmanoğlu, şu şekilde konuştu:
“İkinci maçımızı oynuyoruz. Kendi evimizde Fenerbahçe ile oynayacağız. Bu statta rakip takımlar eskiden orta sahaya geçtiğinde kendilerini başarılı sayıyorlardı.

Eğer sahaya çıkıp yüreğinizle mücadele ettiğinizde karşınızda ki takım kim olursa olsun bu stattan galibiyetle ayrıldı Trabzonspor. Genel hava olumlu. Hazır takım olmadığımız söyleniyor. O hazır olmama noktasında oyuncular özveri ile mücadele ederse o açığı kapatacaklardır.  Şehirde görüyoruz. Takımın futbol oynamasına müsaade edilsin diyoruz. Ne kadar gerginlik olursa bundan biz zarar görüyoruz.

Bunun tarihte örnekleri de var. Taraftardan isteğimiz, sadece takımlarını desteklemelerini, 90 dakikayı sabırla seyrederek onları daha iyi oynamaları için motive etmelerini istiyoruz. İnanıyoruz ki sahada ki oyuncu arkadaşlarımızın özverisi ile buradan galibiyetle ayrılacağız”