Beşiktaş’ın alt yapısından yetişen 2007’de de A Takıma kadar yükselen 21 yaşındaki golcü 2009’da da Erskişehirspor’a kiralanmıştı.
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ile Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal'ın görüşmesi sonrasında Batuhan, siyah-beyazlılara imza attı. Samet Aybaba’nın genç oyuncuyunun transferine olumlu yaklaştığı ve kadro yer vereceği kaydedildi. Batuhan Ersun Yanal ile yaşadığı tartışmanın ardından kırmızı-siyahlı yönetim tarafından kadro dışı bırakılmıştı.

Diğer taraftan son bir haftadır 29 yaşındaki Sırp futbolcu ile maddi konularda anlaşmaya çalışan Siyah Beyazlı kulüp, Lazovic'in talep ettiği yıllık yaklaşık 1.5 milyon avro olan ücreti aşağı bir seviyeye çekmeye çalışıyor. Beşiktaş'ın Lazovic'e 1 milyon 100 bin avro seviyelerinde bir rakam önerdiği ve iki tarafın ortak bir noktada uzlaşmaya çalıştıkları belirtildi.

Bu hafta sonuna kadar Lazoviç transferini tamamlamayı düşünen Beşiktaş yönetimi, Sırp futbocu ile anlaştıktan sonra kulübü Zenit Saint Petersburg ile masaya oturacak. Rus ekibi ile 1 yıl daha kontratı bulunan Lazovic'in bonservisi ile mi yoksa bir yıllığına kiralık olarak mı transfer edileceği yapılacak bu görüşmenin ardından netleşecek.