TFF 2. Lig ekibi Tuzlaspor'da forma giyen Batuhan Karadeniz çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Bir dönem Trabzonspor’da da forma giyen Batuhan, pişmanlık yaşadığı yerin bordo-mavili kulüp olduğunu açıkladı. Batuhan, kendisinin Trabzonsporlu olduğunu yinelerken, “Ben, Trabzonluyum; Trabzonspor'da faydalı olmak isterdim." dedi. 

 Batuhan Karadeniz, "Bu sezon performansım gayet iyiydi. Evlendikten sonra hayatım değişti diyebilirim. Eşime çok teşekkür ederim. Karantina günlerinde evimizdeyiz; eşimle birlikte çocuğumla vakit geçiriyorum. Zaman zaman canlı yayınlar yapıyorum. Instagram hesabımı aktif kullanmaya başladım. Evlenmeden önce bir Batuhan vardı, evlendikten sonra bir Batuhan var. Çocuğumuz olduktan sonra her şey daha düzenli oldu. Çocuğumuz hayatımızı düzene soktu." ifadelerini kullandı.

"Biz yaşacak mıyız?" 
"Sezona Bandırmaspor'da başladım devre arasında Tuzlaspor'a geldim. Toplamda 15 gol ile 8 asist yaptım. Bu sezon performansım gayet iyiydi. Koronavirüs salgınından sonra sonra biz tekrar futbol oynayacak mıyız? Bunu bilemiyorum, ben çok tedirginim. 'Ligler ne zaman başlayacak?' diye soruyorlar ama asıl sorulması gereken biz yaşacak mıyız?"

"Manchester City beni istedi" 
Manchester City sürecini hakkında konuşan Batuhan, "İngiltere'de güzel anılarımız geçti. İngiltere'ye 2 kez gittik, biz 3 arkadaştık, bizi beğendiler. Birkaç maç oynadık, sonrasında M.City beni istedi. 

"Manchester City bana 1 milyon Pound verdi" 
"Manchester City o dönem bana 1 milyon Pound verdi ama Beşiktaş vermedi. Sonrasında Beşiktaş'ta profesyonel oldum, Eskişehirspor'a kiralandım. A Milli Takıma da çağrılmıştım, A Milli Takım'da da omzum çıkmıştı. Eskişehirspor'da çok iyi bir dönem geçirdim. O dönem hatta ikinci yarıda Milan Baros'dan ya 1 gol fazla ya da 1 gol eksik attım. Beşiktaş altyapısında yetiştim, hiçbir zaman para konuşmadım. Beşiktaş'tan Eskişehirspor'a giderken de para kazandırdım."

"Mustafa Denizli'ye 'sen gidersin, ben tekrar gelirim' dedin mi?" 
"O lafı kim kurabilir. Koskoca Mustafa Denizli'ye ben o lafı nasıl kurayım? Batuhan'ın kötü bir imajı var iyi işler yapsam bile bu değişmiyor."

Pişmanlık Yaşadığı Kulüp..
"Herkesin hayatında keşkeler çok oluyor. Bunu sayamayacağım. Hayatım boyunca pişmanlık yaşayacağım Trabzonspor dönemidir. Ben, Trabzonluyum; Trabzonspor'da faydalı olmak isterdim."

"Benden daha kilolu bir futbolcuya milyon eurolar verildi" 
"Sakaryaspor'da attığım golün önüne göbeğim geçmişti. Bu ülkede benden daha kilolu bir futbolcuya milyon eurolar verildi. Havalimanına futbolcuyu karşılamaya giden taraftar önce oyuncuyu sonra da göbeğini selamladı."

"Bizi kandırdılar, araba geri vitese girmiyormuş" 
"Beşiktaş'ta oynarken lamborghini almıştım. Bizi kandırdılar, araba geri vitese girmiyormuş, o dönem 60 bin Euro masraf ödedik."

"Süper Lig'de şu anda oynasam 34 maçta 15 golün altına düşmem. Forvet için arkandaki 10 numara da önemli, Alex'le, Batalla ile oynadıktan sonra gol atmaman mümkün mü? Kıyman varsa hamburger yaparsın." (Ajansspor)