61SAAT SPOR SERVİSİ - ÖZEL

2019-2020 Cemil Usta Sezonu’nun yayın haklarını elinde bulunduran Bein Sports telif haklarıyla ilgili politikalarıyla ilgili dikkat çeken kararlar almaya devam ediyor.

Talimatnamede yer alan maddelere göre maçlardan 1 saat önce ve sonra stat içerisinden görüntü kullanılmasına izin verilmiyor.

TRABZONSPOR'UN GALİBİYET VİDEOSU TELİFE TAKILDI

Bu konu kapsamında geçtiğimiz gün oynanan Trabzonspor - Rizespor mücadelesi sonrası Bordo Mavililer “Futbolda aslolan, mücadele, yetenek ve özveri ile sınırları aşmaktır; aşmaya yarışmaktır! Teşekkürler takım, teşekkürler taraftar!” başlıklı video yayınlayan Bordo Mavililer videonun içerisinde teknik direktör Ünal Karaman’ın soyunma odasındaki görüntülerine de yer verdi. 

GÖRÜŞMELER SONUÇ VERMEDİ

Büyük ilgi gören bu videonun hemen ardından Bein Sports şirketi Trabzonspor Kulübü ile irtibata geçerken videonun kuralları ihlal ettiğini ve kaldırılması gerektiğini Bordo Mavililere bildirdi.

Usule aykırı bir görüntü olmadığını Bein Sport’a ileten Bordo Mavililer uzun görüşmeler sonucunda videoyu kaldırdı.  Böylelikle Bordo Mavililer soyunma odası görüntülerinden telif yemiş oldu. 

Gelen bilgilere göre Bein Sport yayın ihlalleri konusunu daha da derinleştirip sıkı bir politika uygulayacak.