SÜLEYMAN ATAL CEVABI

Trabzon’daki bazı basın yayın organlarında, “Süleyman Atal Of’a neden gitti?başlığıyla bir yazı yer almıştır. Yazıda, Trabzonspor ve TFF’nin eski yöneticilerinden Süleyman Atal’ın beni ziyaret ettiği, Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’i şikayet ettiği, Şener yönetiminin istifa etmesi için yardım istediği iddialarına yer verilmiştir. Yazının son bölümünde de, Süleyman Atal’ın kamuoyunda kulaktan kulağa fısıldanan bu iddialara ne cevap vereceğinin merak edildiği kaydedilmiştir.

TS YÖNETİCİLERİ İLE GÖRÜŞÜRÜM

Sadık Albayrak olarak, iyi bir Trabzonspor taraftarıyım. Trabzonspor benim yaşamımın en ana unsurudur. Çocuklarımı da bu şekilde yetiştirdim. Onlar da Trabzonspor’un birer neferidir. Trabzonspor’un hem iç sahada hem de dış sahadaki bütün maçlarını, karşılaşmaların oynandığı stadyumlara giderek bizzat izleyen birisiyim. Her Trabzonspor taraftarıyla olduğu gibi, Trabzonspor’un mevcut yönetimiyle de görüşürüm. Trabzonspor’un eski yöneticileri de zaman zaman Trabzon’a geldiğimde bulunduğum ortamlarda yanıma gelerek, benimle sohbet eder.



BEN TRABZONSPOR'A HESAPSIZ BAĞLANDIM

Ancak Sadık Albayrak olarak ben, ne kulübün üzerinden hesap yaparım, ne de kulübün üzerinden hesap yapılmasına müsaade ederim. Ne yönetimi veya başkanını göndermek için uğraşırım ne de o koltuğa birilerinin gelmesi için çabalarım. Ben Trabzonspor’a ‘hesapsız’, tamamen kalben bağlanmış bir kişiyim. Bunu ne suiistimal ettiririm ne de edilmesine izin veririm.

İSTİFA İÇİN YARDIM İSTENMEDİ

Haliyle, söz konusu yazıda belirtildiği eksende görüşme ya da buluşma altını çizerek söylüyorum; kesinlikle olmamıştır. Bugüne kadar mevcut başkanın istifa ettirilmesi konusunda hiç kimse benden yardım da istememiştir. Kaldı ki yukarıda belirttiğim gerekçeler nedeniyle, isteyemez de!


GEÇMİŞ OLSUN İÇİN ARADI

Süleyman Atal, şahsımı telefonla arayarak İstanbul’da geçirdiğim trafik kazası nedeniyle sadece “geçmiş olsun” dileklerini iletmiştir. Kaldı ki, sadece Sayın Atal değil, hemen herkes yaşadığım bu kaza nedeniyle aynı dilekleri iletmiştir. Hatta Trabzon Valisi Recep Kızılcık, bizzat ziyaret etmiştir.

YAZIYI KALEME ALAN KULAK

Yazıyı kaleme alan ‘kulak’ kim ise böyle bir senaryoyu yazmadan önce beni arasaydı, Of’ta değil, Dernekpazarı Yenice köyünde oturduğumu, kaza yüzünden çelik korseyle evde yattığımı, böyle bir olayın gerçekleşmediğini de öğrenecekti.

FİGÜRANLAR DA BELLİ AKTÖRLER DE

Sonuç olarak… Mevcut haber spekülasyondan ibarettir. Tamamen dedikodudan ibaret, şahsımı yalanlar üzerinden hedef alan, Trabzonspor üzerinde birilerinin hesaplarına doğrudan hizmet eden o yazı, ne acıdır ki, ‘hesaplı’ bir şekilde sahneye konulmuştur. Bu oyunun aktörleri de bellidir, figüranları da! Kamuoyunun bunları çok iyi bilmesi gerektiğini bir kez daha buradan belirtmek isterim. Saygılarımla…