61Saat Spor Servisi - Çağrı Aktaş - Trabzonspor’un sezon başında Stoke City’den kiralık olarak transfer edilen Benik Afobe’nin gösterdiği performans sonrası ayrılığı gündeme geldi.

Bordo Mavili takımda 14 maçta süre alan ve sadece 3 kez skora katkı yapabilen 27 yaşındaki tecrübeli forvet geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından biyografisini güncelleyerek Trabzonspor fotoğrafını kaldırdı.

MENAJERİ AÇIKLADI

Yaşanan bu gelişme “takımdan ayrılacak” dedikodularını beraberinde getirirken oyuncunun menajeri 61saat’e çarpıcı açıklama yaptı.

AFOBE MUTLU, AYRILMAK İSTEMİYOR

Bordo Mavili takımda ayrılacaklar listesinin başında bulunan Afobe’yle ilgili konuşan Sanmi Odelusi Afobe’nin ayrılığının gündemde olmadığını ifade ederek “Afobe kulüpten ayrılmıyor. O, Trabzonspor'da mutlu. Biyografisini ve fotoğrafını değiştirmesi bir şey ifade etmiyor. Afobe Trabzonspor'dan memnun ve devam etmek istiyor. “ dedi.

TARAFTARLAR DESTEKLEMELİ

Performansının düşüklüğüyle ilgili ise “Üzgünüm, dünyadaki en iyi forvetler zor zamanlardan geçerler. Taraftarlar, zor zamanlarında ona inanmalı ve cesaretlendirmeli.” İfadelerini kullanarak taraftarların oyuncuya destek vermesi gerektiğinin altını çizdi: 

UYARI: Bu haber 61saat.com tarafından yazılmıştır. Kaynaksız kullanmayınız!