61SAAT SPOR SERVİSİ-

Trabzonspor, Konyaspor’u kendi evinde ağırlıyor. Bordo - Mavililerin yeni transferi Berat Özdemir’de bugün ilk defa kadroya girdi. 
Maç öncesinde konuşan Berat Özdemir, “Kadroya girdiğim ilk maç. Biraz zor oldu ama Koronadan dolayı sonunda buluştuk. Herkes çoksıcak kanlı, çok iyi karşıladılar. Umarım kadroda ilk girdiğim maçta galibiyetle ayrılırız” dedi. 

Berat, “Her şey beklediğimden daha güzel. İlk gün ki kadar heyecanlıyım. Maça girene kadar o heyecanı yaşayacağım. Abdullah hocanın verdiği o şansı değerlendirmek istiyorum” diye konuştu. 

Berat, sözlerine şu şekilde devam etti: Hedeflerim doğrultusunda en doğru durak burası olduğu için geldim. Abdullah hocanın düşüncelerimi yönlendirmede sağlıklı işler yaptığını düşünüyorum. Transferimde katkısı çok büyük. Yüzünü kara çıkartmayıp, ülkemi Avrupa’da temsil etmek en büyük hayalim” 

Berat neden 2 numaralı formayı aldığı ile ilgili olarak ise, “Tek haneli rakamları çok seviyorum. 5 giyiyordum. Burada istediğim rakam ya dolu, ya da sezon başı giyilmişti. Tek 2 kaldı, umarım uğurlu gelir” dedi.