61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzon’un Beşikdüzü İlçesinde, dönemin belediye başkanı Orhan Bıçakçıoğlu zamanında yapılan Teleferik ile ilgili yeni bir krizi patlak verdi. 
Beşikdüzü Belediye Meclisi MHP’li üyesi Önder Öztürk, bugün sosyal medya hesabından flaş iddiaların yer aldığı bir mesaj paylaştı. 
Mesajın altına kime ait olduğu belli olmayan WhatsApp konuşmalarını da ekleyen Öztürk, yazdığı mesaja ise “Bak hele şu işe” şeklinde başladı. 
“Benim için Beşikdüzü her şeyin üstündedir” ifadelerini yazan Öztürk, teleferik işletmecisi firmayı suçladı. 
Öztürk, “Hakkını ve hukukunu korumak her birimiz için namus ve şeref borcudur. Halkın oyları ile Belediye Meclis Üyesi seçildim, Cuma günü Belediye Meclisinde konuştum. Bazı arkadaşların farklı açıklamalarından sonra Sosyal Medya aracalığıyla konuşmaları halkımızla paylaştım. Yaptığım açıklamalar.......... Rahatsız etmiş olmalı ki Orhan Bıçakçıloğlu’na gönderdiği mesajları da Beşikdüzü’lülerle paylaşıyorum” ifadelerini kullandı. 
Öztürk, paylaşımına şu şekilde devam etti: “Beni de yarın sabah MHP Genel Merkezine şikayet edecekmiş. Ben Beşikdüzü’nün sözleşmeden doğan haklarını savunuyorum. Takdir sizlerin. Unutma Beşikdüzü’nü sevenler var”