Trabzon'un Beşikdüzü ilçesi Dillioğlu Tesisleri'nde düzenlen yemekte basın mensuplarına bir açıklama yapan Beşikdüzüspor Kulübü Başkanı Cengiz Karadeniz, Kulüp adına stat ve tesis olmadan hiçbir yere varmamız mümkün olmadığını söyledi.

Bir tesis olmadan Beşikdüzüspor'un elde ettiği başarı durumunun ortada olduğunu ifade eden Başkan Karadeniz, "Trabzon'un batı kesiminde stadı ve tesisi olmayan sadece Beşikdüzüspor kaldı. Stadımızın ve tesisimizin olmadığı bir durumda biz, en iyi yerdeyiz. Daha iyi bir yerde olabilirdik." dedi.

"Benim en büyük isteğim 2012–2013 yılı sezonunda sahamızın temeli atılması ve tesisimizin yapılmasıdır." diyen Başkan Karadeniz, "Beşikdüzü terminalimizin arkasında bulunan dolgu alanını kullanabiliriz. Bu dolgu alanının yüzde 50' si dolmuş zaten. Geriye kalan yüzde 50'lik kısmı ise tedarik ederek ilçeye yakışır bir şekilde tesis kazandırabiliriz." ifadelerini kullandı.

Başkan Karadeniz, " Stat ve tesis konusunu Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta'ya söylediğimde maliyetinin yüksek olduğunu ve kesinlikle dolmayacağını belirtti; ama siyaset isterse bunu yapar ve başaracağına da inanıyorum. Federasyon, çizilen projenin karşılığında bize yüzde 50 hibe veriyor. Bu proje de hazır. Öncelikle yerimiz olması lazim ki bu projeyi çizebilelim. Ama bu yeri de belediyemiz ile çözeceğime inanıyorum. Zaten belediye başkanımız da bu konuda çok yardımcı oluyor." açıklamalarında bulundu.