61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonsporlu taraftarlar 2010-11 şampiyonluk kupası için dev bir eyleme daha imza attı.

Bordo Mavili takımın 2010-11 yılında şike ile kaybettiği şampiyonluk kupası için Bordo Mavili taraftarlar Bayern Münih - Beşiktaş mücadelesi öncesi Münih’te dikkat çeken bir eyleme imza attı.

Münih meydanına bir stant kuran Bordo Mavili taraftarların düzenlediği Münih Temiz Futbol Eylemi 4 saat sürerken burada FIFA'ya "adaletli ol" çağrısı yapıldı.

Eylem ile ilgili ilginç notlar aktaran İbrahim Ertürk “Bugün sabah saat 8’de başlayan Münih Temiz Futbol Eylemi için yolculuğumuz gece saat 10.30’da toplamda 650 km. yol kat edip 4 saat KAR yağışında çok başarılı bir eylem yapıp  vicdanı rahat olarak Allah çok şükür eve geldik. Eylem yaptığımız yer tabiri caizse tam Münih’in merkezinde idi. Türkiye’den maça gelenlerin bizim yanımızda geçiyorlardı. Biz de sürekli Trabzonspor marşlarını sesli şekilde çaldık. Çok güzel atmosfer oluştu. Eylem yerinde bir anda karşıdan eski Cumhurbaşkanımız sayın Abdullah Gül’ün korumaları ile geldiğini gördüm. Hemen sesli bir şekilde; Cumhurbaşkanı tarafından veto edilen şike kanunu Meclis’te hiç değiştirilmeden geçti. Adamsınız sayın cumhurbaşkanım “ diye bağırdım. Gülümseyerek elini kaldırarak selam verdi ve yanımızdan geçerek maça gitti. " dedi.

Bordo Mavililer 4 saat süren eylemin ardından olaysız bir şekilde dağıldı.