61SAAT SPOR SERVİSİ-Hasan Tüncel

Trabzonspor’un transfer etmek için girişimlerini sürdüğü Burak Yılmaz transferinde araya Beşiktaş’ında dahil olması transferde can sıkıntısına yol açtı.

Daha önce birçok Beşiktaş yetkilisinin Burak için “almayacağız” şeklinde demeçler vermesine rağmen Beşiktaş’ın da transferin içinde olduğu öğrenildi.

BURAK TRABZON’U İSTİYOR

Trabzonspor’un oyuncu ve kulübü ile imza aşamasına geldiği bir ortamda Beşiktaş’ın bu hareketi Başkan Usta’nın canını sıksa da Burak’ın gönlünün Trabzonspor’dan yana olması Siyah Beyazlıların bu hamlesini boşa çıkardı.

AKYAZI’YA YETİŞECEK Mİ?

 Trabzonspor’un oyuncuyu 2 Ağustos’da düzenlenecek olan açılış etkinliklerine getirmek için yoğun çaba sarf ettiği öğrenildi.

İMZA BU HAFTA

Hafta sonu itibari ile resmi yazışmaların Çin’de yavaş sürdüğü kaydedilirken Bordo Mavililerin golcü oyuncuyu hafta içi açıklayıp büyük bir organizasyon ile imza attıracağı gelen bilgiler arasında.

ANLAŞMA DETAYLARI

Bordo-mavililerin Burak Yılmaz'ın kulübü Beijing Guoan'a 4 milyon 250 bin euro, Burak Yılmaz’a da  3 milyon euro seviyelerinde bir rakam ödeyeceği belirtiliyor.