Beşiktaş, uzun zamandır peşinden koştuğu Ronaldinho transferinde mutlu sona ulaştı ve Brezilyalı futbolcuyla iki yıllığına anlaşmaya vardı. Ronaldinho'nun menajeri ve ağabeyi olan Assis'in, İstanbul'da Beşiktaş ikinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'yle görüştüğü ve anlaşmaya vardığı belirtildi.

YILLIK 6 MİLYON EURO


Ronaldinho'nun menajeri ve ağabeyi Assis'in, Istanbul'da Beşiktaş Ikinci Başkanı Ahmet Nur Çebi'yle görüştüğünü duyuran gazetevatan.com'un iddiasına göre, siyah-beyazlılar, Ronaldinho ile iki yıllığına anlaştı. Brezilyalı yıldızın yıllık 6 milyon euro ücret alacağı öğrenildi. Transferle ilgili detayların gün içinde açıklanabileceği belirtildi.

TRABZONSPOR'UN ANLAŞTIĞI YAZILMIŞTI


Trabzon’da gazetelerden transfer bombaları. Kuzey Ekspres Gazetesinin Galatasaryıl Yekta Kurtuluş ile el sıkışıldığını haber yapmasının ardından Günebakış Gazetesi de bomba gibi bir iddia ortaya attı. Gazete Trabzonspor’un Ronaldinho ile el sıkıştığını yazdı.

İŞTE O HABER

"Trabzonspor’da transfer kurmaylarının Ronaldinho’nun menajerine aynı zamanda ağabeyiyle yaptığı görüşmede 4 milyon Euro ve maç başı olarak da 25 bin Euro’ya el sıkışıldığı bu oyuncunun noel tatili sonrası imza attırılarak, Antalya kampına katılacağı ifade edildi.  Aynı zamanda dünyaca ünlü yıldız Ronaldinho’nun Ali Ağaoğlu’nun şirketlerinin bazı reklamlarında da oynayacağı belirtildi.
"

"ÇOK PİS DALARIM"

Vatan gazetesi spor müdürü Ibrahim Seten ise Ronaldinho'nun transferiyle ilgili sosyal medyada özel hesabından attığı twitte, "Ronaldinho ve Hajroviç haberlerini ilk veren site http://www.gazetevatan.com .. Kaynak göstermeden çalanlara çok pis dalarım." ifadesini kullandı.