Beşiktaş ile Trabzonspor arasında Spor Toto Süper Lig 7. haftasında oynanacak maç öncesinde Vodafone Park'ta siyah beyazlı taraftarların Jose Sosa, Olcay Şahan ve Burak Yılmaz'a nasıl bir tepki vereceği merak konusuydu. 
 
Beşiktaş taraftarlarından Olcay Şahan'a destek, Jose Sosa'ya protesto

Beşiktaş'ta 2 yıl önce takımdan İstanbul'daki terör olayları nedeniyle takımdan ayrılarak Milan'a transfer olan Jose Sosa, bu sezon Trabzonspor'a transfer olduktan sonra Vodafone Park'a siyah beyazlı takıma rakip olarak sahaya çıktı. Maç öncesinde eski takım arkadaşlarıyla hasret gideren Arjantinli futbolcu kaleci Tolga Zengin ile kısa bir süre sohbet etti. 

Beşiktaş taraftarları ise Jose Sosa'nın sahaya çıkmasının ardından Arjantinli futbolcuyu ıslıklayarak protesto etti. 

OLCAY ŞAHAN'A BÜYÜK DESTEK!

Beşiktaş taraftarları Olcay Şahan'a ise büyük destek verdi. Trabzonsporlu futbolcuyu tribünlere çağıran siyah beyazlı taraftarlar eski oyuncularını adeta bağırlarına bastı. Olcay Şahan da tribünleri selamlayarak bu sevgiye karşılık verdi. 

Beşiktaş - Trabzonspor maçında Burak Yılmaz'a protesto

Beşiktaş taraftarlarının nasıl tepki vereceği merakla beklenen bir diğer futbolcu ise Burak Yılmaz oldu. Transfer döneminde bir süre önce ismi siyah beyazlılarla anılan Burak Yılmaz'ın transferine karşı olduklarını dile getiren Beşiktaş taraftarları, Vodafone Park'ta Burak Yılmaz'ın Trabzonspor tribünlerine çağrılmasının ardından golcü futbolcuyu ıslıklayarak protesto etti.