Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanan maçın ilk yarısı 1-1 berabere bitti. Müsabakanın devre arasında A Spor'da Erman Toroğlu yorumladı. 

Beşiktaş - Trabzonspor Erman Toroğlu'nun yorumları

Müsabakanın ardından devre arasında Erman Toroğlu maçı A Spor'da yorumladı. 

"SOSA İÇİN KOLAY DEĞİL"
"Sosa için kolay değil. Beşiktaş onun iyi ve keyifli oynadığı bir yerdi. Bence taraftarla arasında sorun olmaması gerekir. Futbolcular profesyonel. Terbiyesizlik yapmadıkları sürece böyle tepkiler gösterilmemeli. Burak Yılmaz bir şey dedi mi bilmiyorum ama dediğim gibi terbiyesizlik yapılmadığı sürece böyle tepkiler olmamalı."

"NEGREDO'NUN OYNAMASI DOĞRU"

"Zaman zaman iyi şeyler oldu maçta ama daha farklı olması lazım. Bence Cenk'i dinlendirmesi doğru. Şöyle doğru. Negredo büyük paralarla alındı ve oynatacaksın. Şenol Güneş gördüğüm kadarıyla yönetime "Aldığınız adam bu." diyor. Cenk elde var 1. Eğer Negredo'yu da tutturursanız çift santrfor. Artık ikinci santrfor ihtiyacı var. Negredo'nun her an hazır olması lazım. Şenol Güneş onları kapıştırıyor ve iyi de oluyor."

"FIRAT AYDINUS'UN EYYAM KARARLARI VAR"

"Beşiktaş'ta Medel el bombası. Yani her an infilak etmeye hazır bomba gibi. Tabi hakemi de konuşacağız. Şu ana kadar hakem tamamen Bülent Yıldırım kadar olmasa da, Bülent Yıldırım'ın %50'si kadar eyyam yapar hale geldi. İkinci yarı ne olacak merak ediyorum."