Beşiktaş ile Trabzonspor Spor Toto Süper Lig 7. haftasının en önemli maçında karşı karşıya gelecek. Vodafone Park'ta oynanacak olan zorlu müsabaka saat 19:30'da başlayacak. Beşiktaş ve Trabzonspor'un eski futbolcularından Orhan Kaynak ile Hami Mandıralı bu müsabakayı beIN Sports'a değerlendirdiler. 
 
Beşiktaş ile Trabzonspor arasında oynanacak Spor Toto Süper Lig 7. hafta maçını Orhan Kaynak ile Hami Mandıralı beIN Sports'a yorumladılar. 

ORHAN KAYNAK: "NEGREDO VE BURAK YILMAZ"
"Beşiktaş Trabzonspor maçları hep gollü ve keyifli geçiyor. Yine gollü maç bekliyorum. Negredo'nun öne çıkacağını düşünüyorum. Trabzonspor'da Burak Yılmaz önemli faktör. Bence en önemli transfer oldu. Hayat veriyor takıma, nefes aldırıyor. Beşiktaş'ta ise Pepe duran toplarda öne çıkacaktır."

HAMİ MANDIRALI: "TRABZONSPOR'UN BEŞİKTAŞ'I YENECEK KALİTELİ KADROSU VAR"
"Beşiktaş ne kadar güçlü olursa olsun Trabzonspor'un kazanacak güce sahip olduğunu düşünüyorum. Öyle bir oyuncu grubu var. Ancak bu oyuncu grubunun doğru şekilde sahada olması lazım. İyi oynayanlar çıkarılıyor, varlık gösteremeyenler sahada oluyor. Trabzonspor'un kazanabilecek kaliteli kadrosu var. Beşiktaş'ta çok önemli 4 eksik var. Bu bile Trabzonspor'un kazanması için önemli bir unsur." (futbolarena)