Galatasaray ve Beşiktaş onun için yarışıyor, ancak o Trabzonspor’u istiyor…

Türk asıllı Alman oyuncu Serdar Taşçı için Galatasaray ve Beşiktaş resmen bir birleri ile yarışıyor. Hem ailesi hem de kendisi ‘Trabzonspor’da forma giymek istediğini’ açıklayan oyuncu önümüzde ki yıl büyük ihtimalle Süper Ligde forma giyecek.
İlk olarak Galatasaray bu oyuncu için Spartak Moskova’ya kiralama teklifinde bulunurken ardından da Beşiktaş’ın yine aynı oyuncu için devreye girdiği kaydedildi. Her iki takım da Serdar’ı transfer etmek istese de oyuncunun ve ailesinin açıklamalarından anlaşıldığı üzere gönlünün Trabzonspor’da olduğu görüldü.
Aslen Artvinli olan ve Almanya’da doğan Serdar, daha önce bir çok kez yaptığı açıklamada Türkiye’de Trabzonspor taraftarı olduğunu açıklamıştı.
Almanya doğumlu olan ve Alman Milli Takımını seçen Serdar, geçen sezon başında 9 milyon euro bonservis bedeli ile Stuttgart'tan, Spartak Moskova'ya transfer olmuş ve 4 yıllık kontrat imzalamıştı. Ancak sezon başında sol diz çapraz bağlarında kopma meydana gelen Serdar, sahalardan 6 ay uzak kaldı. Sakatlığı nedeniyle Spartak Moskova formasını geçtiğimiz sezon sadece 8 kez giyebilen Türk asıllı futbolcu, kariyerine Rusya'da devam etmek istemiyor.