Sezona 'yeni bir yapılanma' parolası ile giren Beşiktaş'ta transfer çalışmaları devam ediyor. Quaresma ve Simao'yu gelecek sezon kadroda düşünmeyen Samet Aybaba'nın bu bölgeye alternatif arayışları içerisinde gözünü Trabzonspor'dan Volkan Şen'e çevirdiği belirtildi.

Siyah-beyazlı ekip Volkan Şen için Karadeniz temsilcisi ile pazarlık içerisinde ancak bu pazarlıklarda pürüzler yaşanıyor. Beşiktaş'ın Volkan için sunduğu teklifin takas da içerdiği ifade edilirken bu takasta kullanılacak oyuncunun kim olacağı konusunda anlaşmazlıklar bulunuyor. Trabzon cephesi forvet Mustafa Pektemek'i isterken Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın Pektemek'i kesinlikle bırakmak istediği dile getirildi.

SAMET AYBABA FAKTÖRÜ

Bursaspor altyapısında yetişen ve 2 sezon Merinosspor takımında forma giyen Volkan Şen, Samet Aybaba'nın Bursaspor'a geldiği 2007-2008 sezonunda A Takıma kazandırılmış ve forma şansı bulmuştu. Samet Aybaba'nın eski öğrencisi olan ve aralarında iyi bir ilişki bulunan Volkan Şen de 2010 yılında yaptığı açıklamada; "Beşiktaş gibi bir kulüpte her futbolcu top koşturmak ister. Bana ciddi bir teklif gelirse hocam ve yönetimim de buna müsade ederse Beşiktaş'ta seve seve futbol oynamak isterim" sözlerini kullanmıştı.