Trabzonsporlu bir grup taraftar, Beşiktaşlı futbolcu Tolga Zengin'e destek tezahüratında bulundu.
Spor Toto Süper Ligi'nin 18. haftasında yarın akşam Trabzonspor ile karşılaşacak olan Beşiktaş kafilesi, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan kalkan özel uçakla saat 17.30 sıralarında Trabzon'a geldi.
Trabzon Havalimanı'nda Trabzonspor Asbaşkanı Ali Kemal Başaran'ın karşıladığı kafilede Beşiktaş İkinci Başkanı Ahmet Nur Çebi, Futbol A Takım Sorumlusu Ahmet Kavalcı ve diğer yöneticiler de yer aldı. Bu arada havalimanına gelen bir grup Trabzonspor taraftarı da bordo - mavili takımın eski kaptanı Tolga Zengin'e çiçek verdi.
Tolga Zengin de kendisi için, "Melek anne ölmedi kalbimizde yaşıyor" ve "Adam gibi adam Tolga" sloganları atan taraftarlarla bir süre sohbet etti.
Tolga, taraftarlara, "Memlekette olmak güzel, hepinize teşekkür ediyorum. Yarın maçta görüşürüz" dedi.
Daha sonra takım otobüsü güvenlik önlemleri altında maç saatine kadar konaklayacağı otele geçerken, Beşiktaşlı yöneticiler alanda bir süre Asbaşkan Ali Kemal Başaran ile sohbet etti.
Beşiktaş'ın Trabzonspor maçı kafilesinde şu oyuncular yer aldı:
Tolga Zengin, Cenk Gönen, Emre Metin, İsmail Köybaşı, Ramon Motta, Uğur Boral, Ersan Adem Gülüm, Pedro Franco, Serdar Kurtuluş, Veli Kavlak, Atiba Hutchinson, Necip Uysal, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Gökhan Töre, Kerim Frei, Muhammed Demirci, Manuel Fernandes, Hugo Almeida, Mustafa Pektemek, Filip Holosko.