Trabzonspor'dan Beşiktaş'a transfer olan Tolga Zengin'in geçen hafta Trabzonlu boksör Selçuk Aydın'ın, boks maçını yerinde izlemesi olay oldu. Beşiktaş'ın Antalya'ya 2-0 kaybetmesinin ardından yorumlarda bulunan Fenerli yorumcu Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın dün akşam Antalyaspor'a yenilgisini Trabzonlu Boksör Selçuk Aydın'ın maçına bağladı. 

Beşiktaş'ın Antalyaspor maçına mental olarak iyi hazırlanamadığını alakasız bir örnekle dillendiren Dilmen, "Çok alakası yok diyebilirsiniz ama Cuma'yı Cumartesi'ye bağlayan gece Edirne'de Trabzonlu bir boksör kardeşimizin maçı vardı gece 11'de. Ben oradaydım, Tolga da oradaydı. Kesinlikle Tolga'ya art niyetle bir şey söylemiyorum yanlış anlaşılmasın" dedi.

Verdiği örneğin kendisi de alakasız olduğunu kabul eden Dilmen, eleştirilerine şu şekilde devam etti: 
Takım dün gitti, Bilic evvelsi gün federasyondaydı. Galatasaray maçı bu kadar etkilememeli. Lider teknik adamların hemen etki yapması lazım bu gibi durumlara. Bunları söylerken Antalyaspor'un da hakkını verelim. Samet Hoca çok iyi analiz etmiş takımı, 5 hafta galibiyet alamamalarına rağmen hiç panik yapmadan bir maç oynadılar." 

Tolga Selçuk Aydın'ın, maçını Trabzonspor'un efsane oyuncularından Fatih Tekke ile beraber izlemişti.