Trabzonspor'da en baba transfer harekatı devam ediyor... Serdar Taşçı'nın Artvinli olan fanatik Trabzonsporlu babası Niyazi Taşçı'nın oğlunu Başkan Muharrem Usta'ya teklif etmesinden sonra bir başka Trabzonlu baba daha devreye girdi. Ersun Yanal'ın Rotterdam'da bizzat görüşüp Trabzon'a davet ettiği Bilal Başacıkoğlu'nun Trabzon doğumlu otobüs şoförlüğü yapan babası Muzaffer de oğlunun doğduğu şehrin takımına gitmesi için kolları sıvadı.

Feyenoord'un oğlunu kiralamak değik satmak istemesi üzerine oğlunun menajeri ile beraber Rotterdam ekibinin sportif direktörü ile görüştü. Muzaffer Başacıkoğlu'nun hem Yanal'ı hem de Başkan Usta'yı arayarak, "ikna edeceğim, Bilal size gelecek" diye söz verdiği gelen bilgiler arasında.

Samed'in babası da transfere el attı
Babası tarafından Trabzonspor'a getirilmeye çalışılan bir başka gurbetçi yıldız ise Samed Yeşil... Liverpool'un beklediği patlamayı yapamadığı için elden çıkarmayı düşündüğü Samed'in aslen Bayburt doğumlu olan fakat oğlu gibi fanatik Trabzonspor taraftarı olan babası Sebahattin de oğlu ile beraber İstanbul'a geldi. Samed'in babası oğlunun Trabzonspor forması giymek istediğini belirterek Trabzonsporlu yöneticilerden İngiliz ekibiyle görüşmelerde bulunması talebinde bulundu.