Trabzonspor taraftarı, Burak Yılmaz'ın G.Saray ile görüşmesi üzerine çıldırdı. Bordo- mavili taraftarlar en çok başkan Sadri Şener'e kızıyor. Taraftarlar Burak'ı "Karakterli davranmama" nedeniyle eleştirirken asıl tepkiyi başkan Şener'e yöneltiyor. Taraftarlar önceki sezon şampiyonluğun F.Bahçe'ye kaptırılmasıyla başlayıp, Selçuk İnan, Ceyhun Gülselam, Engin Baytar, Umut Bulut'tan sonra Burak'ın da elden kaçırılmasının Trabzonspor'a ihanetten başka bir anlam taşımadığını belirtiyor.

TAKIMIN OMURGASI ELDEN KAÇIRILDI
Taraftarlar, "Sözleşmesi olan da gidiyor, olmayan da. Hem de elini kolunu sallaya sallaya. G.Saray, Trabzon'a altyapısı gibi muamele gösteriyor. Kısa sürede en büyük rakibine kozlarını (Selçuk, Ceyhun, Engin, Umut, Burak) veriyorsun. Hem de bedavaya. 5 milyon euro'ya Burak'ı G.Saray'a veriyorsun, 5 milyon euro'ya Adrian'ı alıyorsun. İki yılda takımın omurgasını yok pahasına elden çıkarıyorsun" diye tepkililer.

BU DURUMA DÜŞÜRENLERE YAZIKLAR OLSUN
Sadri Şener'i "Trabzonspor'u sıradan bir Anadolu takımı haline getirmekle" suçlayan taraftarlar takımdaki yabancıların ve transferi gündemde olanların "3. sınıf" olmasından şikayetçi. Geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele eden takımın hedef büyütmesi gerekirken bu sezon küçüldüğüne dikkat çeken taraftarların önümüzdeki günlerde Trabzon ve İstanbul'da protesto gösterileri yapmaya hazırlandığı da belirtiliyor.

1 HAFTA ÖNCE MAREŞALDİ
Burak Yılmaz olayında bu durumlar yaşanırken, yaklaşık 1 hafta önce Trabzonspor taraftarları Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'i şike davasında Trabzonspor'un istediğini alması üzerine Şener'i Mareşal ilan etmişti. Hatta bu amaçla birde Başkan Şener'i photoshop tekniği kullanılarak asker üniforması giydirilmişti. İnternet sitelerinde ve taraftar forumlarında  o dönemin konusu haline gelen fotoğrafta, ünlü kasketiyle görülen Sadri Şener’in üzerindeki 4 yıldızlı general üniforması dikkat çekiyor. “Mareşal” başlıklı fotoğrafta ayrıca, “1’inci Çağlayan Meydan Muharebesi’nde Fenerbahçe Cumhuriyeti’ni yerle bir etti” ifadesi de yer alıyor. Bordo-Mavililer önceki gün de, şehre gelen Sadri Şener’i meşalelerle karşılamış ve kendisine sevgi gösterisinde bulunmuştu.