Ligde yakaladığı müthiş bir hava ile üst sıralara doğru tırmanışa geçen Trabzonspor’un önünü kesmek için birileri yine düğmeye basmış durumda.

Malatya hezimetinin ardından coşkulu ve ezici futbolu ile rakiplerini sahadan silen Bordo-Mavililer’in bu yükselişini hazmedemeyen karanlık eller yeniden devreye girerek kirli yüzlerini bir kez daha ortaya koydular.

İLK OYUN ANKARA’DA

Trabzonspor’a karşı ilk operasyon ligin 3. haftasında Mete Kalkavan tarafından çekildi. Ankaragücü deplasmanında son dakikaya 2-1 önde giren Bordo-Mavililer’in aleyhine verdiği uyduruk bir faulle fişini çeken Kalkavan görevini eksiksiz yerine getirerek Karadeniz ekibinin sahadan 2-2 beraberlikle ayrılmasını sağladı.

Ayak oyunun ikinci perdesi ise 10. haftada Antalya’da sahnelendi.

VAR’A DAHİ GİTMEDİ

Bu kez başrolde hakem Yaşar Kemal Uğurlu vardı. 1-1 devam eden maçta Burak Yılmaz’ın ceza sahası içerisinde Salih Dursun tarafından indirilmesine seyirci kalan Uğurlu VAR’a dahi gitme gereği duymayarak yüzde yüzlük penaltıyı es geçmiş ve maç 1-1 sona ermişti. Bordo-Mavili ekibe karşı ayak oyununun son perdesi ise ligin 16.haftasında Beşiktaş maçında sahneye koyuldu.

İKİNCİ SIRADAYDIK

3’te 3 yaparak İstanbul’a giden Trabzonspor, Beşiktaş karşısında 2-0 öne geçti ama hakem Halil Umut Meler’i hesaba katmadı. Bordo-Mavililer’in 2 penaltısını vermeyen Adriano ile Caner’i kırmızı kartla oyundan atamayan Meler, birde uyduruk bir faulle Trabzonspor’a ‘dur’ dedi. Sonuçta derbi maçı 2-2 bitti. 3 maçta 6 puanı gaspedilen Bordo-Mavililer’e karşı adaletli düdük çalınsaydı şuan 2. sıradaydık.

DUR DENİLMELİ

34 puanla lider durumda bulunan Başakşehir’i 2 puan gerisinde takip etme şansı elinden alınan Trabzonspor’a karşı kirli bir ittifak yapıldığı gün gibi ortada. MHK başkanı Yusuf Namoğlu başta olmak üzere DALTONLAR kılığına bürünmüş emir erleri Trabzonspor’a karşı yürüttüğü bu operasyonu, Bordo-Mavili camia tek yürek olarak bozmalı. (sonnokta)