Hasan Yener, Fenerbahçe maçının hakem hataları ve biraz da Trabzonspor seyircisinin neden olduğu olaylarla yaşanıp bittiğini ifade ederek, "Üzüldüğümüz şeyler yaşandı. Sahaya atılan maddeler konusunda kulüp olarak üzüntülüyüz. Üzüldüğümüz bir başka konu da özellikle derbi maçlarda bu yıl yaşadığımız hakem hataları. Ama bunları geride bıraktık. Umarım bundan sonra yaşanan olaylardan hem biz camia olarak, hem de hakemler gereken dersleri çıkarır ve aynı hataları yapmamış oluruz" diye konuştu.

"FENERBAHÇE MAÇINI UNUTACAĞIZ"

Fenerbahçe maçında çıkan olaylar nedeniyle Trabzonspor'a verilecek cezanın açıklanmasını beklediklerini vurgulayan Yener, "Ceza konusunda çok fazla şey diyemem. Disiplin kurulu açıklama yapacak. Bu açıklama sonrasında ne olacağını göreceğiz. Hocamız Şenol Güneş'in futbolcu arkadaşları bu maçın atmosferinden sıyırmak anlamında büyük deneyimi var. Futbolcularımız da üst düzey profesyonel. Bu maçın etkisinin bundan sonraki maçlara yansımayacağını düşünüyorum. Özellikle Ordu maçı son derece önemli. Artık Fenerbahçe maçını unutacağız" ifadesini kullandı.

"21 PUANIN HEPSİNE TALİBİZ"

Trabzonspor'un Süper Finale lider Galatasaray'ın 9 puan gerisinde başlamasıyla ilgili değerlendirmede bulundu ve "Öncelikle son hafta maçlarını oynayalım. Trabzonspor'un hedefi her zaman şampiyonluktur. 3 puan Ordu maçında, 18 puan da Süper Final'de olmak üzere toplayacağımız 21 puan var. Bu 21 puanın hepsine talibiz. Şu anda bitmiş bir şey yok. Ama tabii ki şampiyonluk olmasa da ligi en üst kademede bitirmek hedefimiz" dedi.

"HAKEMLERİN ÇIKARACAĞI DERSLER VAR"

Yener, derbilerde hakem hatalarından şikayet eden Trabzonspor'un Süper Final'de oynanacak 6 derbi öncesi hakemlerden yana çekincesi olup olmadığı konusunda ise şunları söyledi:"Fenerbahçe maçından bizim çıkaracağımız dersler var. Hakemlerin de çıkaracağı dersler var. Umuyorum bundan sonraki derbilerde hakem arkadaşlarımız bu yanlışları bir daha yapmaz. Dileğimiz bu yönde"