Hekimoğlu, Trabzonspor’da yönetim şeklinin değişmesi gerektiğinin de altını çizerken, “Kulüp, kurumsal bir kimliğe kavuşmalı ve profesyonel eller ile Trabzonspor yönetilmeli. Gelişi güzel transferlerle Trabzonspor’u borç batağına soktular” dedi


KURTULUŞ KONGRE

Trabzonspor’un spora yıllardır verdiği destek ile hep takdir gören eski yöneticisi Celil Hekimoğlu, kulübün bugün geldiği noktada kurtuluşun kongre olduğunu belirterek, “Eğer Başkan Sadri Şener, bu kulüp için kurşun yiyen Asbaşkanı Nevzat Şakar’ı toplumun önünde bu tarz söylemlere muhatap yapıyorsa, demek ki bu iş bitmiştir. O zaman Başkan Sadri Şener’in yapacağı şey, o koltuğu artık bırakmaktır” dedi.

KULÜBÜN ÖNÜNÜ AÇ

Hekimoğlu, Trabzonspor’un zor günler yaşadığını belirterek, “Şike sürecinde camiaya birlik mesajı verilirken, yönetimin içinde yaşanan tablo gerçekten düşündürücü. Bir Başkan, önce yöneticilerini eleştiriyor, sonra Asbaşkanına hoş olmayan bir tavır ile hem de toplumun önünde bu tarz söylemlerde bulunuyorsa, bu gemi artık karaya oturmuştur. Gidecek yer olmadığı için Aralık’taki mali kongrenin mutlaka seçimli genel kurula çevrilerek Trabzonspor’un önü açılmalıdır” dedi.

YAPACAK BİRŞEYİ YOK

Hekimoğlu, Başkan Şener’in sanki giderse Trabzonspor’un sahipsiz kalacağı algısı oluşturmaya çalıştığını belirterek, “Trabzonspor büyük bir kulüptür. En zor günlerde bu kulüp için Trabzonspor’u daha iyi yerlere taşıyacak oluşumlar çıkmıştır. Bunun için Başkan, korkmasın ve kendisini vazgeçilmez sanmasın. Mutlaka Başkan Sadri Şener giderse, yerine Trabzonspor’a daha büyük hizmetler edecek başkan ve yöneticiler gelecektir. Çünkü bu başkan ile Trabzonspor bu tablodan çıkamayacağı görülüyor. O da bu kulübe bir iyilik yapsın ve acil olarak kongre kararı alsın” dedi.

ARALIK’TA KONGRE OLMALI

Hekimoğlu, “Aralık’taki kongre seçimli olmalı ve Trabzonspor artık bu kötü yönetim tarzından kurtulmalı. Bir Başkan, yönetimi ile kavga ile kavgalı olduğu bir ortamda Trabzonspor’da ne verebilir. Yaptığı inanılmaz hatalar da zaten ortada. Daha iyi yönetim yapma şansı da yok. 3 yönetim değişti Başkan Sadri Şener. Hep yönetimler mi suçlu? Başkan Sadri Şener’in sık sık yönetim değiştirmesine rağmen gelinen ortamda yönetimi ile yine kavgalı olması gösteriyorki değişmesi gereken artık başkanın kendisidir. Bunun yolu da Aralık’ta kongreyi seçimli yapmaktır” dedi.

ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPARIZ

Hekimoğlu, “Trabzonspor’a sevdalı çok insan var bu camiada. Herkes zor dönemde asla görevden kaçmaz. Eğer biz de böylesi dönemde üzerimize düşen bir şey olursa Trabzonspor için her zaman göreve hazırız. Bu görev ne olursa olsun, Trabzonspor için herkes üzerine düşeni yapar. Bunun için Başkan Sadri Şener, asla kulüp sahipsiz kalır sanmasın” dedi.

HAZIR BEKLİYORDUR

Hekimoğlu, “Bu kulübe çok başkan ve yönetici bulunur. Trabzonspor’un büyüklüğü bunu gerektirir. En zor dönemde kimse bu kulüp için elini taşın altına sokmaktan çekinmez. İsterse başkan kongre kararı alsın, görecek ki daha iyisi için bir çok oluşum Trabzonspor’u daha iyi yerlere taşımak için hazır bekliyordur” dedi.


Trabzonspor

kurumsallaşmalı


Hekimoğlu, “Trabzonspor’da yönetim şekli artık değişmeli. Kurumsal bir kimliğe kavuşmalı ve profesyonel eller ile Trabzonspor yönetilmeli. Başkan ve yöneticiler denetleyici, proje üretici ve mali kaynak yaratıcı olmalı. Böyle bir tablo Trabzonspor’un geleceği için önemli. Kurumsal kimlik sağlanmadan, her değişen yönetim ile yeni oluşumlar ve yöntemler uygulanır. Bu Trabzonspor’un hep yeni baştan başlamasını ve sıkıntı yaşamasına neden olur” dedi


Transferde fiyaskonun hesabını ver!


Hekimoğlu, Başkan Şener’in yönetim içi çekişmeyi bırakıp bu camiaya yaptığı astronomik transferlerin ve elinden bedava kaçan yıldızların hesabını vermesi gerektiği belirterek, “Selçuk, Egemen, Engin, Burak ve diğerleri. Bu oyuncuların gidişine engel olamayan, yerine kat be kat pahalı ücretlere rağmen fiyasko transferler yapan Başkan Sadri Şener, Trabzonspor’un ağır borç batağına sokmuş ve gelecek için kulübü tehlikeli bir yola sokmuştur. Bunun için görevi mutlaka bırakmalı” dedi.