Fotospor gazetesi bugün dikkat çeken bir iddia ortaya attı. Gazetenin iddiasına göre Trabzonspor'a forvet transferi için sezon arasında Bourceanu'yu Trabzon'a getiren kadın menajerin devreye girdiği yazıldı. 

İŞTE GAZETENİN O HABERİ: 

Oscar Cardozo'nun Trabzon'a gelmeyi kabul etmesine rağmen, Portekiz ekibinin başkanının “ya 6.5 milyon euro peşin, ya da taksitle öderseniz 8 milyon euro" demesi yüzünden görüşmelerin sıkıntıya girdiği ortamda gündeme gelen Malili oyuncunun, Fransız ekibinden aldığı düşük maaş yüzünden ayrılmak istemesi ilaç gibi geldi. Trabzonspor'a Bourceanu'yu getiren kadın menajer Anamaria Prodan'ın Fransız ortağı Antoine Maurice'in aracı olduğu transfer için Orhan Kaynak ve Sadi Tekelioğlu'nun hazırlayacağı raporların etkili olacağı bildirildi.
Yılda vergiler hariç 960 bin euro kazanan fakat Newcastle takımının yıllık 1.7 milyon euro'luk teklifini kabul etmediği hocası ile kavga ederek kadro dışı bırakılan Diabate'nin para ile ikna edilebileceği Prodan tarafından bordo-mavili yöneticilere iletildi.