YETKİLİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM 
Eşinin ameliyatı için Ağrı’dan Trabzon’a geldiğini ifade eden Mehmet Akbulut isimli vatandaş, sahil alanından Boztepe’de bulunan Kemik Hastalıkları Hastanesi’ne belediye otobüsü rahatlıkla ulaşabildiğini ifade ederken, “Eşimin rahatsızlığı nedeniyle 3 aydır Trabzon’a gidip geliyoruz. Eşim bu hafta ameliyat olacak. Şimdi de hastaneye gidiyoruz, belediyenin otobüs seferleri başlattığını öğrendik ve bu hizmeti kullanıyoruz. Bu hizmeti yapanlardan Allah (c.c.) razı olsun. Yetkililere teşekkür ediyorum” diye konuştu.  

SEFERLER BAŞLADI, RAHAT ETTİK
Söz konusu hizmetten yararlanan Mehmet Salkı isimli vatandaş ise yaşlı bir birey olarak belediye otobüslerinden ücretsiz olarak yararlandığını ifade ederken, “Boztepe’de oturuyorum. Belediye otobüslerinden ücretsiz olarak yararlanıyorum. Bize bu hakkı tanıyanlara teşekkür ediyorum. Belediyemizin Boztepe’ye otobüs seferlerini başlatması çok güzel bir olay. Boztepe sakinleri artık iki dolmuş ücreti vermeden otobüsle gideceği yere gidebiliyor. Çünkü bu otobüs Numune Hastanesi’ne de uğruyor, diğer yerlerden de geçiyor. Otobüs seferleri başlamadan önce Numune Hastanesi’ne gidecek olan vatandaş Boztepe’den önce Meydan’a gidiyor, oradan tekrar dolmuşa binerek hastaneye gidiyordu. Bu seferler başlayınca rahat ettik. Vatandaşın rahatını düşünen, bu hizmeti başlatan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na ben çok teşekkür ediyorum. Allah (c.c.) kendisinden razı olsun” ifadelerini kullandı. 

SEFERLER 07.00’DA BAŞLIYOR 
Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri 14 seferin yapıldığı Sahil Peron-Boztepe-Piknik Alanı hattında Pazar günleri de 7 sefer gerçekleştiriliyor. Haftanın altı günü saat 07.00’da sahil peronundan başlayacak seferler, akşam saat 19.30’da gerçekleştirilen olan seferle son buluyor. Pazar günleri ise sahil peronundan saat 07.00’da başlayan seferler, akşam saat 19.00’da yapılan seferle sonlandırılıyor. Sahil peronundan kalkan otobüs, sırasıyla Cumhuriyet Caddesi, PTT, Valilik-Numune Hastanesi, Atapark, Tanjant, Hacıkasım, Kemik Hastanesi ve Piknik Alanı istikametini izliyor. Trabzon Büyükşehir Belediyesi otobüsü, dönüşte ise Piknik Alanı, Kemik Hastanesi, Taksim, Baro Önü, Tanjant, Hacıkasım, Valilik ve Atapark istikametinden sahil peronuna varıyor.