Ahmet Ağaoğlu son günlerde Ünal Karaman’la ilgili yapılan yorum ve haberlere sert tepki göstererek, "Biz ciddi bir kulübüz ve mağlubiyetle galibiyetle kimseyi gönderip kimseyi almayız." dedi.

Medyada çıkan haberlerin kasıtlı olduğunu belirten Ağaoğlu, “Bazı sorunlarımız var ama bunlar teknik heyetle bağlantılı değil” şeklinde konuştu. Ahmet Ağaoğlu, Denizlispor maçında önemli bir avantajı dezavantaja çevirdiklerini gelecek maçlarda bu durumu telafi edeceklerini vurguladı. Kulüp olarak doğru yolda olduklarını belirten Ağaoğlu "Ne zaman doğru işler yapıyoruz bu tür kötü niyetli haberler çıkıyor." dedi.

“Vedalaşacağımız oyuncular olabilir”

Son günlerde çoktan transfer söylentileriyle ilgilide konuşan Ahmet Ağaoğlu “Transferde isimlere takılmaya gerek yok bu süreci hocamız Ünal Karaman’la yönetiyoruz o talep ediyor biz araştırıyor ve ona sunuyoruz, ekonomik anlamda kendimize uyan oyuncular alacağımız gibi vedalaşacağımız ya da kiralayacağımız oyuncular da olabilir “ şeklinde konuştu.

Son olarak TFF’nin bütçe arttırımıyla ilgili konuşan Başkan Ağaoğlu, bu karar çıktığında tepki verdik ama biz o tepkiyi kendimizden çok ülke futbolu adına verdik ogün insanlar kendimiz için sandı ama bugün görüyoruz ki futbol dünyası yine Trabzonspor’un çizgisine vede doğrusuna geldi. 

Trtspor