61Saat Spor Servisi - Hasan Tüncel

Trabzonspor’un Altınordu Kulübü’nden yetiştirme bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Salih Kavrazlı’nın lisans problemi çözüme kavuşmadı.

1,5 MİLYON EURO VERİN

Lisans için oyuncunun ailesinden ve yetiştirdiği kulüpten muvafakatname alan Bordo Mavililer Altınordu ile sorunu çözemedi.

 İzmir kulübüyle geçtiğimiz gün yine görüşen Bordo Mavililer bu sefer araya aracılar soktu. Altınordu Başkanı Mehmet Seyit Özkan ile Trabzonspor adına görüşen yetkililer Altınordu’ya sonraki satıştan %5 teklif etti. Bu teklifi de kabul etmeyen Altınordu Kulübü Başkanı Mehmet Seyit Özkan lisans için gereken muvafakatnameyi vermek için Trabzonspor’dan 1,5 milyon Euro talep ettiği öğrenildii.

TÜM KAPILARI KAPATTI

Salih Kavrazlı’nın çok değerli bir oyuncu olduğunu ifade eden Altınordu Kulübü Başkanı Seyit Özkan Bordo Mavililerin hiçbir teklifine yanaşmayarak tüm kapıları kapattı

16 Mart’ta 18 yaşına girecek olan Salih Kavrazlı son dakika sürprizi olmaz ise 7 ay boyunca forma şansı bulamayacak. Kavrazlı’nın gelişimini sürdürmek amacıyla bir özel antrenör tutmayı planladığı gelen bilgiler arasında. 

CHELSEA’YE DE VERMEMİŞTİ

Altınordu Kulübü Başkanı Mehmet Seyit Özkan geçtiğimiz yıl Salih Kavrazlı için İzmir’e gelen İngiliz ekibine 1 milyon Euro verin alın teklifi yaparak oyuncusunun gidişine izin vermemişti.