Trabzonspor'da 3-0 kaybedilen Eskişehirspor maçının ardından sular kaynama noktasına geldi. Özellikle Servet Çetin'in attığı üçüncü golden sonra takıma ve yönetime karşı gösterilen tepkiler büyük tartışma yarattı. Kale arkasındaki tribünde yer alan taraftarların Eskişehirspor ataklarını alkışlayıp, kendi takımlarını ıslıklaması diğer tribünlerden büyük tepki çekti. Taraftarın "Dışarı" diye bağırdığı başkan Sadri Şener de maçın bitmesine yarım saat kala stadı terk etmek zorunda kaldı. Ameliyatlı olmasına rağmen koltuk değneğiyle maça gelen Şener, taraftarla da tartışmaya girdi. Tribünden çıkmak üzere olan Şener, bir taraftarın "Sonucu görmeden nereye gidiyorsun? Bütün yıldızlarımızı sattınız" sözleri üzerine sinirlenerek geri döndü ancak yanında bulunan başkan yardımcısı Necmettin Aytekin ve diğer eski ve yeni yöneticilerin araya girmesiyle stattan ayrıldı.

BU YAPILANLARA GERÇEKTEN ÇOK KIRILDIM
Yaşananlar nedeniyle yüzü hayli asık olduğu gözlenen Sadri Şener'in, bu tatsız tartışmanın ardından yanındaki arkadaşlarına "Bu kulübe hayatımı verdim. Karşılığı böyle mi olmalıydı?" dediği öğrenildi. Gün boyunca telefonu kapalı olan başkan Sadri Şener'in bir ara istifa etmeyi düşündüğü ancak kurmaylarının mevcut projelerle ilgili çalışmaların sürdüğünü hatırlatması üzerine bu kararından vazgeçtiği kaydedildi. Şener'in asbaşkan Nevzat Şakar ile görüştüğü ve "Şike davası sırasında kimse yanımızda yoktu. Puan kaybedince bizi hedef alıyorlar. Gerçekten kırıldım" dediği dile getirildi.

HEMEN TERK ETTİ
Uzun bir aradan sonra Trabzon'a gidip maç izleyen başkan Sadri Şener'in gece hemen İstanbul'a döndüğü ifade edildi. Şanlıurfaspor maçına kadar Trabzon'da kalmayı planlayan Şener'in önceki akşam Eskişehirspor maçında yaşananların ardından planlarını değiştirdiği ve hemen İstanbul'a döndüğü bildirildi.

YENER: YAKIŞMADI
Genel sekreter Hasan Yener, "Eskişehirspor maçında yaşananlar Trabzonspor gibi büyük bir camiaya yakışmadı" dedi. Yener, "İki hafta üst üste kazanan bir takım bir maç kaybetti diye bu denli protesto edilmez. Edilse bile dozajı olur. Bazı taraftarların başkana ve futbolculara yaptıkları yakışıksızdı" dedi.