İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid'de gösterdiği olağanüstü performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Radamel Falcao'nun adı transfer gündeminden bir an olsun düşmüyor.

Chelsea, Manchester City ve Liverpool'un yanı sıra Real Madrid'in de ısrarlı bir şekilde takipte olduğu Falcao için Atletico Başkanı Gil Marin "Satmıyoruz" açıklamasını yapsa da kulübün içerisinde bulunduğu ekonomik açmaz söylentilerin şiddetini arttırıyor.

Chelsea ve Anzhi'nin resmi teklifle Atletico'nun kapısını çaldığı ancak yapılan 45 milyon euro civarında teklifin Madrid temsilcisi tarafından geri çevrildiği haberleri İspanyol basınında yüksek sesle dile getirilmişti.

Chelsea'nin Falcao'nun 2013 yazı sonunda transferi için 60 milyon euro karşılığında Atletico ile anlaştığı haberleri ise duvara çarptı. Atletico Başkanı Marin, "Chelsea ile herhangi bir anlaşma yapmadık. Bu konuda hem İspanyol hem de İngiliz basınında yer alan haberler spekülasyondan ibaret" dedi.

Marin'in açıklamalarına rağmen günün en iddialı haberi El Mundo'dan geldi! El Mundo, Atletico Madrid'in Falcao'nun bonservis bedelini 71 milyon euro olarak belirledi.

Real Madrid'in ısrarlı bir şekilde transfer etmek istediği Falcao için Chelsea ve Anzhi'nin de devrede olması Kolombiyalı futbolcunun satış bedelinin 80 milyon euroya kadar çıkabileceğinin sinyallerini veriyor.