Okurlarım hatırlayacaklardır; bu sezon bir-iki maç haricinde Trabzonspor’un çok kötü futbol oynadığını, son iki haftadır galip gelmesine karşın oynadığı futbolun gelecek için ümit vermediğini yazmıştım. Hatta, iki hafta önceki Elazığspor maçı öncesinde “BİR GALİBİYETLE HERŞEY DÜZELECEK” diyen Şenol Güneş’e maçı galip bitirdiği halde “BU GALİBİYETLE HİÇBİR ŞEY DÜZELMEZ” demiştim.

İLK YARIDA ESKİŞEHİRSPOR KİMLE OYNADI

Maçın ilk yarısında Eskişehirspor’un karşısında hangi takım vardı, daha doğrusu Süper lig takımı mı yoksa amatör küme takımı mı vardı?, ben anlayamadım. İyi değil vasat bile oynayan tek bir futbolcusu yoktu. Hal böyle olunca Eskişehirspor çok basit iki gol buldu ve devreyi 2-0 önde kapattı.

İKİNCİ YARI FECAAT ARTARAK DEVAM ETTİ

Maçın ikinci yarısında Eskişehirspor koskoca Trabzonspor’u yine evirip çevirdi. Trabzonsporlu futbolcular ise sahada adeta ne yaptığını bilmez durumda sahada gezindi durdu. Çok kötü olmayan (iyi hiç değil) tek oyuncu Colman idi. Diğer oyuncular bu günkü oyunları ile amatör takımlardan bile kovulur durumda idi.

TANK SERVET, FORMULA 1 YARIŞINI KAZANDI, HOCASI ... İLE GÜLDÜ

Servet gibi yavaş ve teknik özelliği olmayan bir oyuncu üç defans oyuncusunu evirdi çevirdi, yatırıp kaldırdı ve ardından topu kaleye vurdu. Kaleci Onur da kötüler kervanına katılınca avlandı ve golü yedi. Servet’in bu golüne Hocası dahi … ile güldü.

KEDİ FARE OYUNU

Eskişehirspor futbolcuları uzun süre hırpaladıkları Trabzonspor futbolcularına acımış olacaklar ki, son dakikalarda iki gol pası verdi. Bu durum bana kedinin fare ile oynamasını hatırlattı. “Hani kedi fare ile oynar da, fare kaçmaktan yorulup pes edince onu bir süre bırakır ve adeta kaçmasına izin verir, fare ise bitkinlik ve şaşkınlıktan kaçmayı bile akıl edemez ya, işte tıpkı bunun gibi bir olay yaşandı maçta”. Maçın son dakikalarında “ESKİŞEHİRSPORLULAR TRANZONSPOR FUTBOLCULARINA İKİ GOL PASI VERDİ”, ancak yukarıdaki örnekte olduğu gibi başı dönen ve pestili çıkan Trabzonsporlu futbolcular bu gol paslarına sadece bakmakla yetindi.

HAKEM ATEŞİ YAKTI, SONRA SU DÖKÜP ERKEN SÖNDÜRDÜ

Uzun zamandır Süper mi Süper Ligin Hakem Lakaplı aktörleri Trabzonspor’un hakkını yemeye devam ediyor, aciz ve zavallı Trabzonspor yönetimi de seyrediyor. Daha geçen hafta dünyayı ayağa kaldıranları (Fenerbahçeliler) hiç duymamış gibi, suskun ve boynu bükükler. Hakem Tolga … Eskişehir’in ilk golünden önce Eskişehirli futbolcunun topu elle önüne ve ardından arkadaşına servis yapmasına izin verdi. Maçın içinde de bütün takdir haklarını Eskişehir’den yana kullandı. Son dakikalarda ise, Trabzonspor’un işinin bittiği kanaatine vardığı için geri adım attı ve Eskişehirspor’un bir golünü ofsayt gerekçesi ile iptal etti, en az 4 dakika uzatılması gereken maçı da hiç uzatmadan bitirdi ve aslında Trabzonspor’a güya kıyak çekti.

ARALIK AYI KURTULUŞ AYI OLSUN

EY TS YÖNETİMİ; eğer Trabzonspor diye bir kaygınız varsa, lütfen Aralık ayındaki kongreyi seçimli kongreye dönüştürün ve yönetimi bırakıp gidin. EY ŞENOL GÜNEŞ; yine tekrar ediyorum “senin enerjin ve sinerjin bitti, artık sen de biraz dinlen”. Bu taraftarı daha fazla üzmeyin. Bursaspor’dan sonra Trabzonspor kulübüne yaşattığınız REZİL İLKLER SON BULSUN. Diğer takımlar da şimdiden sıraya girmiş durumdalar.

EY BAZI ÖZEL TS YAZARLARI

Para değerlidir, ama böyle gider ve siz hala “her şey normal , işler iyiye gidiyor” gibi yalan yazılar yazmaya devam ederseniz, kulübün batmasına aracı olacaksınız ve “bırakın sizi maaşa bağlayanlardan nemalanmayı, gazetelerinizdeki işlerinizi de kaybedeceksiniz” benden söylemesi.