Trabzonspor bugün şok bir kararla TFF Bakanlığına aday olan Beşiktaş Kulübü eski Başkanı Yıldırım Demirören’i destekleme kararı aldı.  Şakar yaptığı açıklamada, “Trabzonspor olarak bu yarışta Yıldırım Demirören'i destekleme kararı aldık. Bütün adaylara başarılar diliyoruz" diye konuşması akıllarda soru işareti bıraktı.

BAŞKAN ŞENER NELER SÖYLEMİŞTİ?
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, daha önce Ahaber’de bu konuyla ilgili verdiği yanıtlarla çelişen bugünkü açıklama taraftarları da oldukça kızdıracak gibi. Başkan Şener “Yıldırım Demirören aday olursa destekler misiniz?” şeklindeki soruya ise şu şekilde cevap vermişti: “Olmadı… Bir kere varsayım bu. Öyle bir şey söylemedi. Toplantıda da Öyle bir şey geçmedi. Zaten kendi gazeteleri var olsa orda yayınlar. Ama olabilir mi olur. Doğru mu bilemem? Toplantıda bir camia, “aramızdan olanlar var mı?” diye sordu. “Ben olmam tarafım” dedim.  Beşiktaş olmaz taraf çünkü. Etik Kurulunun veya disiplin kurulunun vereceği kararlarda 8 kulüp var” diye konuşmuştu.

Ancak Başkan Şener’in o dönem bu açıklamalarına karşın bugün Trabzonspor yönetiminin Yıldırım Demirören’i destekleme kararı almaları taraftarları da isyan ettirdi.

Sosyal Medyada Trabzonspor yönetiminin açıklamalarına sert bir şekilde karşılık veren Trabzonspor taraftarları özetle şunları yazdı:

- Şu an utanıyorum FB ile aynı tarafta olduğumuz için

- Şimdi Fenerbahçe ile Trabzonspor aynı fikirde mi yani? Çok enteresan.

- Artik iğreniyorum futboldan, Fenerlilerin yapamadığını,sen ( SADRI SENER ) kendi taraftarına yaptın.

- Hala sayın diyorum çünkü o koltukta oturuyorsun hala Trabzonspor başkanısın!

- Trabzonspor yönetimi,bir teneke uğruna taraftarını harcamak üzere

- "Bir 96 baharında babamın gözünden dökülen tek damlaydı Trabzonspor. Hüznün, acının, isyanın, kahroluşun günüydü o akşam" Yeterli mi başkan?

- Sen de mi Trabzonspor !!

- Trabzonspor kupanın peşinden gitmemeli. Trabzonspor adeletin tecelli etmesini sağlamalı. Adalet tecelli ederse kupada gelir parada


- Trabzonspor Türk Futbolunun bu hallere gelmesinde ki baş karakterlerden birini destekliyor ya bu utanç da bize fazlasıyla yeter..


- Sadri Başkan, ilk uçakla Bodrum'daki yazlığına dön! Trabzonspor Kulübü başkanlığı senin işin değil; kusura bakma gadam!

Öte yandan sosyal paylaşım sitelerinde Yıldırım Demirören’i desteklemiyoruz diye imza kampanyası da
başlatıldı.


ATA AKSU, "TRABZOSPOR HAKKINI ALACAK" HABERİNİ OKUMAK İÇİN  TIKLAYIN

ALİ SAVAŞ'IN YAZISINI OKUMAK İÇİN FOTOĞRAFA TIKLAYIN





TRABZONSOR'UN DEMİRÖREN'İ DESTEKLEDİĞİNİ AÇIKLADI HABERİ İÇİN FOTOĞRAFA TIKLAYIN