3 KEZ İKİNCİ YAPTI
Rakamlar, Trabzonspor'da başka 'Güneş' olmadığını ortaya koyuyor. Saha sonuçları nedeniyle zaman zaman tartışılsa da, 1990 yılından sonra görev alan teknik adamlar içinde Şenol Güneş kadar başarılısı bordo-mavili takımın başında yer almadı. Güneş, Trabzon'u ligde 3 kez ikinciliğe taşırken, takımını 1 kez de 3. yaptı.

'ŞAMPİYON BİZİZ'
Fırtına, Güneş'in yönetiminde 2010-11 sezonunu 2. bitirdi ancak Trabzonsporlular bu ikinciliğe "şampiyonluk" gözüyle bakıyor. Güneş'siz periyotlarda görev alan 12 hoca, özlenen başarıları yakalayamadı. Şenol hoca, Trabzonspor'a 2 Başbakanlık, 2 Türkiye Kupası, 1 Cumhurbaşkanlığı, 1 de Süper Kupa kazandırdı.

241 MAÇTA 127 GALİBİYET
Şenol Güneş, bordo-mavili takımın başında ligde 241 kez sahaya çıktı. Söz konusu maçlarda 127 galibiyet elde eden Karadeniz Fırtınası, 58 maçta berabere kalırken, 53 maçta ise mağlubiyet yaşadı.

İŞİNİZE ODAKLANIN
Şenol Güneş, oyuncularıyla bir görüşme yaparak Sivasspor maçıyla yeni bir sayfa açmak zorunda olduklarını aktardı. Bordo- mavili çalıştırıcının, "Videoton ve G.Antep maçları geride kaldı. İşimize dört elle sarılıp bizden beklenen başarıları elde etmek zorundayız. Sadece işinize odaklanın" dediği belirtildi.