Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu çıktığı  bir televizyon programında çarpıcı açıklamalarda bulundu. 

Ağaoğlu Burak’ın ameliyatı ile ilgili şu ifadeleri kullandı;

BURAK KAÇ 1- 2 MAÇ OYNAYAMAZ

Burak ile konuşuyorum. Ameliyat sonrası.. Sen kaç gol attın? Başkanım, 23 dedi. Dişini sıkıp 3 gol daha atsan şampiyonduk. 76’da Trabzonspor takımı 26 golle şampiyon oldu. Takım yemezse, bu orta saha bu forvet önüne gelene cezayı keser.

Burak’ın durumu, kasıkta ikinci bir sıkıntısı vardı. Hep morfinle oynama hırsı, arzusu maalesef tekrar ameliyat olmasını gerektirdi. Operatör, 4-5 haftada oynayabilecek durumda dedi. Antrenman değil. 90 dakika oynayacak duruma gelir. Burak’a sorsanız 2-3 hafta. Salı günü akşamı konuşuyorum. “3 gün dinlenip Slovenya’ya kampa giderim” diyor. Ben “yat yattığın yerde” Burak, ameliyat oldukça güçleniyor. Ağrı eşiği son derece düşük ve güçlü bir bünyesi var. Bunlar avantaj, ama bazen o avantajı kullanmaması gerektiği yerde kullanınca bu tür problemlerle karşılaşıyoruz. Burak en fazla 1- 1,5 maç kaybeder.

FUTBOLCULAR İNDİRİM YAPACAK MI?

Futbolcularla şimdi konuşacak aşamaya geldik. Kabul etmese de küsme şansınız yok. Adam bir anlaşma yapmış. Ona göre hayatını şekillendirmiş. Buradan 1 milyonu alacağım, oradan 800 bine ev alacağım, kalan 200 bini bankadan kredi alacağım. Şimdi siz bu adama nasıl küsebilirsiniz. Sadece ricada bulunursunuz. Bu ricanın karşılığında karşılık bulursanız, bu işin asıl kahramanı onlardır.

Babamdan para istemedim, Trabzonspor için istedim.