Giray Bulak’ın edinilen bilgiler göre 40 yaşına basan Rizesporlu kaleci Mehmet Ali’ye karşı çıkmasından sonra ipler gerildi.

Önceki akşamdan bu yana yapılan bir dizi girişimler sonucunda M.Ali’nin transferinden vazgeçildi.

Kızılcıhamam’dan Üstün Bilgin transferi ile ilgili olarak

Kızılcahamamspor Kulübü Başkanı Erkan Özbey, Süper Lig takımlarından Trabzonspor ve Sivasspor'un Üstün Bilgi'yi transfer etmek için resmi teklif yaptığını, Gaziantepspor ile Kasımpaşa'nın ise menajerler aracılığıyla futbolcuyu kadrolarına katma isteklerini ilettiklerini söyledi.

Üstün Bilgi'yi TFF 1. Lig takımlarının neredeyse hepsinin de istediğini belirten Erkan Özbey, ''Üstün Bilgi, Kızılcahamamspor'da çok başarılı bir dönem geçirdi ve transferin gözdelerinden oldu. Trabzonspor ve Sivasspor futbolcumuzu kadrolarına katmak için resmi tekliflerini yaptı. Gaziantepspor ile Kasımpaşa ise menajerler aracılıyla Üstün'ü istedi. TFF 1. Lig ekiplerinin ise neredeyse tamamı futbolcumuzu istiyor.'' dedi.

Trabzonspor'un genç golcü için bir miktar para ve futbolcu bonservis bedelinden yüzde 30 pay teklif ettiği bilgisini veren Erkan Özbey, kendilerinin ise taleplerini Karadeniz temsilcisine ilettiklerini ve cevap beklediklerini bildirdi.

Anlaşmaya yakın olduklarını ve aradaki küçük pürüzlerin giderilebileceğini kaydeden Özbey, genç futbolcunun transferinin 1-2 gün içinde resmiyet kazanabileceğini sözlerine ekledi

Üstün Bilgin’e olur veren Bulak’ın Mustafa Akçay ile arasındaki fikir ayrılığı da böylelikle son buldu.

Bu arada Bulak’ın  1461’e transferine vize vermediği M.Ali’nin Bulak’ı arayarak “Benim Trabzonspor’a gelmemi engelledin” dediği Bulak’ın da “Sen Trabzonspor’a gelmiyordun ki 1461’e geliyordun” diye cevap verdiği öğrenildi.