Son derece yetenekli bir kadroya sahip olduklarını, ancak zamana ihtiyaçları olduğunu vurgulayan Bülent Korkmaz, şöyle devam etti:

"Aslında göreve başladığımız Torku Konyaspor maçında sergilediğimiz olumlu futbolla iyi bir mücadele örneği vermemize rağmen arzuladığımız puan ya da puanlara ulaşamadık. Sivas'ta ise ilk yarıda tutuk ve arzu etmediğimiz görünümü ikinci yarıda ki atak ve olumlu futbolumuzda değiştirmiş olduk. 2-0'lık yenilgiden skoru 2-2'ye taşıyarak güven sağladık. Bu beraberlik son derece önemliydi. Biraz daha zamana ihtiyacımız var. Takım bütünlüğü olarak iyi bir oyuncu grubu var, son derece yetenekli bir kadroya sahibiz. Fakat sezon başında geçtiğimiz sezona göre son derece farklı uygulanan oyun planı olumsuzluk yaratmış gibi görünüyor. Alışa gelmiş bir düzen dışında uygulanan oyun planı düzeni bozmuş. Amacımız, geçen sezondaki sisteme yeni eklemeler yaparak başarılı olmak. Bunun için büyük çaba içindeyiz. Verilen ara bu anlamla son derece iyi oldu. Bu sürede fiziksel ve taktiksel anlamla eksikliklerimizi saptayarak yoğun bir çalışma temposuna girdik."

"TRABZONSPOR DÖNÜM MAÇI"

Gelecek hafta pazartesi akşamı seyircileri önünde ligin önemli takımlarından Trabzonspor'u ağırlayacaklarını hatırlatan Bülent Korkmaz, takım olarak zorlu bir fikstüre sahip olduklarını da ifade ederken de şunları söyledi:

"Şimdi sırada Trabzon maçımız var. Bu maçın önemi büyük. Bizim açımızdan bir dönüm maçı olarak değerlendirilebilir. Alacağımız galibiyetle kötü gidişata son vereceğimizi düşünüyorum. Ardından, deplasmanda oynayacağımız Gaziantepspor maçı da son derece önemli. Bu 2 maçtan alacağımız puan veya puanlar bize hayat verecek. Bu nedenle tüm taraftarlarımızı takımlarına destek vermeye davet ediyoruz."