Trabzonspor'un Bursaspor'u Hüseyin Avni Aker Stadı'nda 2-1 yendiği karşılaşmanın ardından Alanzinho, hem transferi hemde maçla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.
Kar yağışının etkili olmasından dolayı maçın kilidini duran toplarla açabilecekleri yönünde maçtan konuştuklarını ifade eden Alanzinho, "Böylede oldu. Maçı iki duran toptan kazanmayı bildik. Kazanmaya devam ediyoruz. Bu durum ise herşeyden daha önemli" dedi.

BURADA KALMAKTAN MUTLUYUM
Transferi ile ilgili de konuşan Alanzinho, Trabzonspor'da mutlu olduğunu ifade ederek, "Trabzonspor'da mutluyum. Burada kalmaktan mutluyum. Kontratım bitiyor. Benim kalmamı isteyen büyük kesim olduğunu biliyorum. Ben burada çok memnunum Gerek kulübüm, gerekse ben sözleşme imzalamak için hazırım. Şuanda kulubüm ile menejerim görüşüyor" dedi.

TOLGA 3 PUANI KURTARDI
Bordo-Mavililerin başarılı futbolcusu Colman ise maç sonunda karlı havaya dikkat çekti. Maçın zor geçtiğini kaydeden Colman, "Böyle hava şartlarında maçlar her zaman zorlu geçer. 3 puan aldığımız için çokmutluyum. Herşeye rağmen Tolga yine maçın sonunda müthiş bir kurtarış yaptı ve böylelikle 3 puanı aldık. Aykut'ta aynışekilde iyi ve kendine güvenerek oynuyor. Bu onun için her maç kazanım" dedi.

TOLGA'YA ARMAĞAN ETTİ
Trabzonspor'a galibiyeti getiren golleri atan Giray Kaçar ise, Olcan ile yaptıkları konuşmaları hatırlatarak, "Bana hep ön direğe git diyordu. Ama olmuyordu, ama bugün gol oldu. Maç 2-2 bitebilirdi. Ama Tolga maçın son dakikasında müthiş bir kurtarışla 3 puanı alan taraf biz olduk. Ben bu galibiyeti Tolga'ya armağan ediyorum" dedi.