Galatasaray'ın sezon başında Trabzonspor'dan olaylı bir şekilde kadrosuna kattığı  oyuncu Burak Yılmaz, en iyi zamanında sarı-kırmızılı formayı giydiğini söyledi, eski hocası Şenol Güneş hakkında da övgüler yağdırdı.

Burak Yılmaz,  Galatasaray dergisine verdiği röportajında Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş'e de ayrı bir yer ayırarak, şu ifadeleri kullandı:

''Şenol Güneş, çok kaliteli bir insan. Ben kendisine büyük saygı duyuyorum. Her zaman ne derse yapabileceğim, elini öpebileceğim biri. Trabzonspor'a gittikten sonra bana hayatımı geri verdi. Orada da kötü oynadığım çok maç oldu ama Şenol hoca bana hep güvendi. Hiçbir zaman inancını yitirmedi. Bana her defasında biraz daha güvendi ve sonucunda orada başarılı sezonlar yaşadık. Trabzonspor'daki kariyerim boyunca onun güvenini boşa çıkarmadığım, onu mahcup etmediğim için mutluyum. Hocam, hala beni izliyor, farklı takımlarda olsak dahi, benim üzerimdeki etkisini bildiğinden benimle gurur duyuyordur. Benim gönlüm her zaman onunla birlikte, onun da gönlünün benimle olduğunu biliyorum.''

EDA TAŞPINAR'IN PEŞİNDE OLDUĞU İDDİA EDİLDİ
Futbol yaşantısının yanı sıra gece hayatı ile de ünlenen Burak Yılmaz'ın 3 yıldır Eda Taşpınar'ın peşinde olduğu söyleniyor. İddiaya göre Yılmaz, ikoncana mesajlar atıp Taşpınar'ı sürekli takip ediyor!

Takvim'in haberine göre; Galatasaraylı ünlü futbolcu Burak Yılmaz, soyadının hakkını veriyor! Futbol kariyeri kadar özel hayatıyla da konuşulan Yılmaz'ın 3 yıldır azimle Eda Taşpınar'ın peşinde koştuğu konuşuluyor. Dedikodulara göre; Burak Yılmaz, ilk kez 2009'da ikoncana ilgisini belli etti. O dönem Nurettin Hasman'la birlikte olan Eda Taşpınar, Yılmaz'ı umursamadı.

İNADI İNAT BURAK!
İnadından vazgeçmeyen futbolcu, ikoncanın Hasman'dan ayrılıp Bora Kozanoğlu ile aşk yaşaması ile yine hüsrana uğradı. Eda Taşpınar ile Kozanoğlu ayrılınca; Burak Yılmaz yine ortaya çıktı. İddiaya göre; ünlü futbolcu cep telefonundan mesaj attığı ikoncanı her yerde de takip ediyor.

YANINA OTURUYOR!
Sosyetik güzelin Çeşme ve İstanbul'daki uğrak yerlerini bilen Burak Yılmaz; iddialara göre ikoncanın sürekli yan masasına oturup kendini belli etmek için yüksek sesle konuşuyor!

NİŞANLISI TARAFINDAN KINA GECESİNDE TERK EDİLMİŞTİ
Eda Taşpınar'dan bir türlü olumlu yanıt alamayan Burak Yılmaz, yıllar önce de nişanlısı tarafından kına gecesinde terk edilmişti.

HABERİ YALANLADI
Burak Yılmaz ise kendi ile ilgili yapılan bu habere büyük tepki gösterdi. İlk etapta haberi Sabah Gazetesinin yaptığını sanarak tepki gösterdi. Ancak haberin Sabah değil de Takvim gazetesi tarafından yapıldığını öğrenen Burak kendisine ait twitter hesabından zehir zemberek açıklamalar yaptı.
Haberi yapanları Allah'a havale eden Burak, " Benim pesimi birakin kardesim beni rahat birakin ben top oynamak istiyorum. Dun lazio ile alakali bgn hic tanimadigim bir bayanla alakali hepsi art niyetli yapilan haberler gercekten yaziklar olsun. Benimle alakali hergun yeni bir haber yapiliyor ve hepsi de yalan lutfen bunlara aldiris etmeyin" şeklinde mesajlar attı.