Trabzonspor, defterini kapatmaya hazırlanan ve yeni bir maceraya yelken açacak olan Burak Yılmaz ile ilgili son iddia Rusya'dan geldi.
Galatasaray ile anlaşamadığı belirtilen milli futbolcunun 5 milyon Euro karşılığında Lokomotiv Moskova'ya transfer olduğu öne sürüldü.
Rus ekibinin, bordo mavili kulübe bonservisi için 5 milyon Euro ve yüzde 25 transfer payı, Burak Yılmaz'a ise senelik 2.7 milyon Euro vereceği konuşuluyor.

SADRİ ŞENER'İN ŞARTI KABUL GÖRDÜ
Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Burak transferi için bonservisin yanı sıra sonraki satışından da pay istediğini ifade ederken, Rus kulübü Şener'in bu şartını kabul etti ve transferi gerçekleşti.
10 Temmuz'a kadar golcü oyuncuya süre veren Trabzonspor yönetimi, sürenin bitimine iki gün kala Burak Yılmaz'a transfer vizesi verdi.
Trabzonspor'un yakın bir zamanda resmi açıklama yapması bekleniyor.

ŞAKAR: GÖRÜŞME HALİNDEYİZ
Burak Yılmaz'ın Lokomotif Moskova ile anlaştığı haberlerinin gündeme bomba gibi düşmesinin ardından 61saat.com'un sorularını yanıtlayan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, "Evet doğru. Burak için Lokomotif Moskova takımı ile görüşüyoruz" demekle yetindi...