Yöneticilerden Şenol Güneş'e Burak eleştirisi

Bazı yöneticilerin, Burak Yılmaz’ın Beşiktaş’a transferinde Şenol Güneş’i eleştirdiği ortaya çıktı.

"Şenol Güneş'in takıntısı"

Fotospor'da yer alan habere göre; golcü futbolcunun transferini veto eden bazı yöneticilerin, “Şenol Güneş’in Burak takıntısı şampiyonluğu altın tepside rakiplerimize sunmamıza neden oluyor” dediği ifade edildi.

Güneş, hazır olmayan futbolcuları oynatmıyor

Şenol Güneş, daha önceki dönemlerde; Demba Ba, Mario Gomez, Aboubakar ve Negredo’yu geldikleri ilk dönemlerde hazır olmadıkları gerekçesiyle oynatmamıştı.

Burak Yılmaz tam hazır değil

Ancak; Burak Yılmaz’ı ise Trabzonspor’da 2 aydan uzun süre kadro dışı kaldığı ve tam hazır olmadığı Akhisar deplasmanından sonra Erzurumspor maçında da sahaya sürdü.

Güneş'ten Burak itirafı

Güneş maçın ardından ise, ”Burak'ın golcülüğü iyi ama fizik olarak baskı yapmayınca rakibin rahat oynamasını sağladı” itirafında bulundu.

Sağlık ekibinin Burak raporu ortaya çıktı

Ayrıca Beşiktaş sağlık ekibinin Burak Yılmaz için verdiği rapor ise golcü ismin fizik kapasitesinin eskiye oranla daha düşük kapasitede olduğu yönünde.

Burak Yılmaz maçları tamamlayamıyor

45 dakikayı çıkarabilecek durumda olan Burak, 2 haftadır 60.dakikada oyundan alınıyor.

Taraftarların Burak tepkisi sürüyor

Öte yandan Burak Yılmaz konusunda ise taraftarların tepkisi devam ediyor.

Yönetim ve Burak'a tepki gösterdiler

Beşiktaş’ın Fenerbahçe ile oynadığı basketbol maçında tribünler, ”İstemiyoruz emek hırsızı Burak Yılmaz'ı, Fikret Orman'ı. Beşiktaşım ne günlere kaldı. Özlüyoruz Süleyman Seba'yı, Şeref Bey, Baba Hakkı’yı” şeklinde tezahürat yapmıştı.