lk antrenmanı hakkında konuşan Burak, "Burada çok samimi ve çok değerli arkadaşlarım var. İlk günüm çok heyecanlı oldu. Burada başarının nasıl geldiği belli oluyor. Burada olmak mutluluk verici. İnşallah bu güzellikler devam edecek" dedi.

Burak'ın Trabzonspor ile ilgili sözleri de bir hayli komik.. Trabzonspor'a sitem etmeyeceğini söyleyeni söylene Burak, "Trabzonspor'a ayrı ayrı teşekkür ediyorum ancak bundan sonra hayatıma bu şekilde devam edeceğim. Onlara sitemde falan bulunmuyorum; tek sözüm teşekkür etmektir. Çıkışımı orada yaptım. Orası benim için çok özel. Aksini söylersem ihanet etmiş olurdum" ifadelerini kullandı.

İŞTE BURAK'IN MALİYETİ..
GALATASARAY'DAN RESMİ AÇIKLAMA:
"Profesyonel futbolcu Burak Yılmaz'ın Trabzonspor A.Ş. ile yaptığı sözleşmenin özel hükümleri gereğince Trabzonspor A.Ş.'ye Şirketimiz tarafından 13.07.2012 tarihinde 5.000.000 EUR bonservis/tazminat ödemesi yapılmış ve Burak Yılmaz, Trabzonspor A.Ş. ile sözleşmesini karşılıklı feshetmiştir. Akabinde, futbolcu ile 2012-2013 sezonundan başlamak üzere 4+1 (opsiyonlu) sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcuya her bir sezon için 2.300.000 EUR sabit transfer ücreti ve 20.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir."

FORMA NUMARASI 18
Fiziksel gelişimi hakkında sorulan soruyu cevaplayan milli futbolcu "Özel olarak çok çalıştım. Futbolu yavaş yavaş öğreniyorum. Hem değişiyorum hem de gelişiyorum. İnşallah Fatih Hocam'la daha iyi yerlere gleceğim. Kafa olarak her şeyini futbola verirsen gerisi geliyor" dedi.

Giyeceği forma numarasının 18 numara olacağını söyleyen Burak Yılmaz, 17 numaranın Tomas Ujfalusi'de olmasından dolayı böyle bir karar aldığını dile getirdi.

"HAKAN ŞÜKÜR'ÜN OYNADIĞI TAKIMA GELDİM"
Arena'nın atmosferinin kendisini heyecanlandırdığını ifade eden Burak Yılmaz, "Türk Telekom Arena'nın ambiyansını biliyorum. Ben de taraftarımızın önüne çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum. Geçen seneki koreografileri izledim; hepsi çok güzeldi. Orada oynayamamak için hiçbir neden yok. Formayla çimlere adım atmak istiyorum"

"SELÇUK KARDEŞİM GİBİ"
"Selçuk kardeşim gibi. Beni çok iyi tanıyor. Onunla oynamak beni rahatlatıyor" şeklinde konuşan başarılı oyuncu, "Atabildiğim kadar gol atmak istiyorum. Hakan Şükür'ün oynadığı takıma ve mevkiye geldim. Onun başarılarını yakalayamayabilirim ama izinden gidiyorum" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'a başarılı olmak için geldiğini söyleyen Burak, "Transferim çok sıkıntılı oldu. Bana güvenenleri mahçup etmeyeceğim. Duygularım tarif edilemez" sözleriyle açıklamalarını noktaladı