Karadeniz Gazetesinin haberine göre; Geçtiğimiz sezon Trabzonspor’dan Selçuk İnan, Engin Baytar ve Ceyhun Gülselam’ı kadrosuna katarak şampiyon olan Galatasaray, bu kez Bordo-Mavili takımın gol kralını kadrosuna kattı! Sarı-Kırmızılılar’ın Burak ile el sıkıştığı ve imzanın birkaç gün içerisinde atılacağı öğrenildi. Bu sezon ligde attığı 33 gollr Avrupa’dan birçok takımın transfer listesinde yer alan Burak’ın aklını ise G.Saraylı eski takım arkadaşı Selçuk’un çektiği belirtildi.

YILLIK ÜÇ MİLYON EURO

Burak Yılmaz’ın Trabzonspor ile 2015’e kadar olan sözleşmesindeki ‘5 Milyon Euro getirirse serbest kalır’ ibaresi Galatasaray’ın işini kolaylaştırdı. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Sarı-Kırmızılılar, Burak ile anlaşmasından sonra rotasını Trabzonspor Yönetimine çevirdi. Galatasaray’ın Trabzonspor’a 5 milyon Euro’nun üzerinde ek ödeme yapmaya hazır olduğu belirtildi. Yetenekli futbolcuya yıllık 3 milyon Euro verileceği kaydedildi.

EVİNİ BOŞALTTI!

Cuma günü deplasmanda oynanan Beşiktaş maçı sonrasında Burak Yılmaz, Trabzon Beşirli’de bulunan evini verdiği talimat üzerine toplatarak eşyalarını İstanbul’a götürdüğü öğrenildi.

HABER YALANLANDI...
Öte yandan bugün Galatasaray cephesinden yapılan açıklama ile Karadeniz Gazetesinin haberi yalanlandı.
Ezeli rakibi Fenerbahçe ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray'da artık tek gündem transfer. Kanaltürk ekranlarında yayınlanan Telegol'e konuk olan sarı-kırmızılı kulübün Asbaşkan'ı Ali Dürüst, ismi Galatasaray ile anılan Burak Yılmaz ile ilgili açıklamalarda bulundu.
Bu sezonu Süper Lig'in gol kralı olarak tamamlayan yıldız futbolcu için Dürüst; "Burak transferi söz konusu değil, çok iyi bir oyuncu ancak böyle bir düşüncemiz olmadı." diyerek bu transferi yalanladı.
Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal ise yıldız futbolcunun transferi ile ilgili; "Burak Yılmaz Trabzonspor'un elemanı. Biz bir kulüple değil bütün klüplerle gerginlik yapılacak birşeye kalkışmayacağız." şeklinde konuştu.