61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor’da transfer döneminin çok konuşulan isimlerinden Burak Yılmaz ile ilgili şok bir haber geldi. Transfer döneminde adı Galatasaray ve Beşiktaş gibi İstanbul kulüpleri ile anılan Burak Yılmaz, Trabzonspor’u alacaklarından dolayı TFF’ye şikayet ettiği ileri sürüldü.  Burak’ın bu şikayeti sonrasında Trabzonspor yönetiminin nasıl bir hamle yapacağı ise merak konusu... 
Trabzonspor'da geçtiğimiz sezonu 23 golle tamamlayan Burak Yılmaz, transfer sezonunun kapanmasından iki gün sonra bordo-mavili kulübün alacaklarını ödemediği gerekçesiyle TFF'ye başvurdu. 33 yaşındaki futbolcu federasyon aracılığıyla Trabzonspor'dan alacaklarının tahsilini istedi. 
Burak Yılmaz hatırlanacağı üzere transfer döneminde sürekli Galatasaray ve Beşiktaş ile anılıyordu. Oyuncu, transfer döneminin son gününde Beşiktaş ile resmi görüşmeler yapmış ve iki kulüp son dakikaya kadar pazarlıklar yürütüyordu. Ancak Burak Yılmaz, transfer döneminin bitimine saatler kala, Trabzonspor’da kalacağını açıklamıştı.