Son iki haftada berabere kalan Fırtına, dün de Bursaspor'a 2 puan vererek zirveye yaklaşma şansını bir kez daha tepti: 1-1. Yarıştaki rakiplerinin puan kaybettiği haftalarda Erzurum ile 0-0 ve Antalya ile 1-1 kalan Fırtına, Bursas'yı da geçemedi. Rodallega ile 25'te öne geçen Fırtına, Lima'ya engel olamadı. 33 yaşındaki Kolombiyalı golcü dün de fileleri sarsarak bu sezon gol sayısını 6'ya yüksetti. Geçen sezon boyunca fileleri toplam 5 kez sarsabilen Rodallega daha 11. haftada geçen yılı solladı.

BURAK YILMAZ DENGEYİ BOZDU

Maç boyunca birçok gol pozisyonu yakalayan ancak farkı açamayan Fırtına'da en büyük şok Burak Yılmaz'da yaşandı. 70. dakikada kenara alınan 33 yaşındaki futbolcu, hocası Ünal Karaman, ıslıklayan taraftara tepki gösterdi, takımın pozitif enerjisini aldı. Doğruca soyunma odasına giden Burak, tüm dengeleri bozdu. Karaman da hatalı bir kararla Rodallega'yı çıkarınca Bursa'nın atakları sıklaştı ve golü de buldu.

TARAFTARA İHANET - ERMAN TOROĞLU

Teknik direktör Ünal Karaman dün beraberliğin baş sorumlusu oldu. Burak Yılmaz'ın kenara alınması sonrası gösterdiği tepkilerin etkisinde kalan Ünal hoca, Rodallega'yı da alarak durumu eşitlemeyi tercih etti. Kusura bakma ama hocam, bu hareketle Trabzonspor'da baskıyı kaldıramadığını gösterdin. Burak senin dengeni bozdu, gömlek bol geldi. Ünal Karaman bu hareketi ile Trabzonspor seyircisine de ihanet etmiş oldu. Sonuçta ne oldu? Yine bir fırsat haftasında 2 puan uçup gitti. Yazık değil mi şimdi?...

FIRTINA 43-12 ÖNDE

Trabzonspor ile Bursaspor, 85. kez kozlarını paylaştı. 43 maçta Karadeniz ekibi sahadan 3 puanla ayrılırken, 12 kez ise Timsah kazandı. 30 karşılaşma da berabere bitti. Fırtına bu süreçte 127 gol attı, kalesinde ise 66 gol gördü.

2 KEZ KAYBETTI

Karadeniz ekibi, evinde Bursaspor ile oynadığı 43 karşılaşmada 27 galibiyet, 14 beraberlik aldı ve 2 kez kaybetti. Bordo-mavililer, 59 gol atarken, kalesinde ise 51 gol gördü.