61SAAT SPOR SERVİSİ - ÖZEL - Hasan Tüncel

Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman bugün yaptığı basın toplantısında, Burak Yılmaz ile ilgili soruları cevaplandırırken golcü futbolcu ile henüz bir araya gelmediğini yüz yüze konuşmadığını söyledi..
Ünal Karaman’ın basın toplantısının bitiminden sonra, ikili yan yara geldi. Tesislerdeki bahçede buluna ikilinin samimi bir şekilde birbirlerine sarılması 61saat. Com objektiflerince görüntülendi… Çalıştığı salondan çıkıp, bahçede oturan Ünal Karaman’ın yayına gelen Burak Yılmaz ile Karaman’ın kucaklaşması, dakikalarca sürdü.

KARAMAN "BAKIN MESAJ VERİYOR"

Son derece samimi bir havada gerçekleşen buluşmada, Burak Yılmaz, Ünal Karaman’a her hali ile hazır olduğunu söyledi. Sakatlığının tedavisini milli takımın fizyoterapisti ile davam ettiğini belirtti.. Yavaş yavaş düzeleceğiz demesi üzerine, Ünal Karaman esprili bir şekilde, “Bakın bize mesaj veriyor” dedi..

BURAK "YILLAR SONRA BİRLİKTEYİM"

Burak Yılmaz, Karaman’ın Trabzonspor teknik direktörlüğüne getirilmesinden ötürü son derece mutlu olduğunu sevindiğini de belirterek “Hocam ile ben 14 yaşında birlikteydim. Şimdi yıllar sonra yine birlikteyim..”
İkilinin bu ilk buluşması ve sohbetinde, Trabzonspor’un bu seneki hedefi de gündeme geldi.

ŞAMPİYON OLMALIYIZ

Burak Yılmaz’ın bu sene lig çok zor geçecek demesi üzerine Ünal Karaman da “Bu sene Trabzonspor şampiyon olmalı, onun için mücadele edeceğiz” dedi… Burak Yılmaz da “İnşallah olacağız” dedi.
İkilinin sohbeti bu diyaloglarla biterken, Burak Yılmaz yeniden salona gitti. Çalışmalarını sürdürdü.

Yönetim, Teknik Direktör ve Burak Yılmaz zirvesi bu akşam gerçekleşecek..

İşte 61saat'in objektifine yansıyan o sıcak anlar...