Spor Toto Süper Final Şampiyonluk Grubu'nda cuma günü Beşiktaş ile karşılaşacak Trabzonspor, İstanbul'a geldi.

Atatürk Havalimanı'nda Trabzonspor kafilesini bir grup taraftar karşılarken, taraftarların özellikle Zokora'ya sevgi gösterilerinde bulunmaları dikkati çekti.
Bordo-mavili ekibin otobüse binmesinin ardından ise taraftarlar ile Burak Yılmaz arasında gerginlik yaşandı. Otobüste oturan Burak'a bir taraftarın tepki göstermesi sonrası bir anda tartışma yaşanırken, taraftarlar otobüse yöneldi.
İçeri girmeye çalışan taraftarlar ve otobüsten inmek isteyen Burak Yılmazyatıştırılarak tartışmanın büyümesi önlendi.
Trabzonspor takımı, daha sonra havalimanından ayrılarak konaklayacağı otele geçti.

BURAK YILMAZ KULÜP SİTESİNDEN O OLAY İLE İLGİLİ AÇIKLAMA YAPTI.. AÇIKLAMAYI OKUMAK İÇİN TIKLAYIN

BURAK YILMAZ TWİTTER'DEN TEPKİ GÖSTERDİ
Burak Yılmaz, taraftarların tepkisine kendisine ait twitter hesabından cevap verdi.

İşte Burak'ın attığı mesajlar:

Havaalanına gelen taraftarların icinde bazıları bana küfür ederlerken diğer takım arkadaslarıma destek oldular ben ne yaptım.
Kulüp ve camia olarak zor zaman geçirirken küfür le mi destek.
Diğer herkese destek olurken bana neden küfür ben bunu mu hak ettim.

Burak Yılmaz'ın olayı resmi twitter hesabından duyurmasının ardından ise destek mesajları yağmaya başladı. Trabzonsporlu taraftarlar,

"Meyve veren ağaç taşlanır", "Ne desen boş. Biz yorulduk artık futbolun içindeki şu kavgalı küfürlü haberleri yazmaktan onlar hala yorulmadılar. Boşver gül geç" şeklinde mesajlar atarken, Galatasaraylı taraftarlar ise Burak'a Galatasaray'a gelmesi yönünde mesajlar attı.

O TARAFTARLAR FENERBAHÇELİ Mİ?
Öte yandan Burak Yılmaz'a küfürlü saldırıyı yapanların, Trabzospor taraftarı içerisine karışmış Fenerbahçe taraftarı olduğu ileri sürüldü.. Serkan Ş. isimli bir Fanatik bir Fenerbahçeli taraftar twitter hesabından hemen olayın akabinde Burak Yılmaz'ın attığı mesaja istinaden yazdığı yazıda, " panpa sen naaber yaa, hatirladin mi beni?" "Burak Yalmaz'a bu korku 1 yıl yeter"  şeklinde mesaj atması ise dikkat çekti. Burak'a küfürlü mesajlar da yazan Serkan Ş.'nin ardından ise işten sıyrılmak adına "Havaalanına gitmedik" şeklinde ki mesajlar yazması ise kendisini ayrıca komik duruma düşürdü.. 

GURBETÇİ GENÇLER BİR AÇIKLAMA YAYINLADI
Olayın duyulmasının ardından Gurbetçi Gençler Facebook adresinden bir açıklama yayınlandı..
İŞTE O AÇIKLAMA:
Burak Yılmaz Olayının Perde Arkası !

Gurbetçi Gençler Taraftar Gurubu Bugüne Kadar Takımına Gittiği Her Noktada Destek Vermiş Yanlız Bırakmamıştır.. 32 Yıllık Bir Gelenek ve Özveriyle Arma İçin Herşeyi Yapmaya Devam Edeceğiz..

Bugün Takımımızın Kötü gidişi ve Malüm Şike Olayları için Moral vermek Amacıyla Atatürk Havaalanına Gittik .. Sevgi ve Tezahuratlarla Takımızı karşıladık .. Kimseye Ayrımcılık Yapmadık Gurbetçi Gençler Ana Felsefesi Budur Herkes Bilir.. Burak Yılmaz Otobüse Binip En Arka Köşedeki Koltuğuna Oturduğu Esnada , İsmini Şimdilik Veremeyeceğimiz Eski Trabzonspor Kulübünde Görev Almış Üst Düzey Bir Yönetimizin Oğlu Bir Arkadaşının omuzlarına Çıkarak , Burak Yılmaz'a Olan Sevgisiyle Önce Alkışlayıp Ardından Gene Köşeyi Kapmışsın Abi Diyor , Burak Yılmaz Bunun Üzerine ''S... Başımdan'' Deyip El Hareketi Yapmasıyla Tepkilere Yol Açıyor.. Kardeşimiz Buna Karşılık Vererek Münakaşa Artıyor ve Diğer Taraftarlarımızda Bu Duruma Tepki Gösteriyor.. Burak Yılmaz Otobüsten İnip Orda Bulunan Topluluğa Saldırmak İstemiştir.. Bir Trabzonspor Futbolcusu Kendi Taraftarına Saldırırmı Acaba ??

Herkes Tek Taraflı Bakıyor Olaya Kimse Sormuyor Neden Acaba ? Bizler Taraftarız , Ama Toplumun Önündeki İnsanların Kendilerine Sevgi Selinde Bulunmalarının Karşılığı Bu Olmamalıydı Bizlerce !!

Herkes Şunu İyi Bilsinki Kulübümüz'den ve Oyuncularımız'dan Dik Duruş Bekleriz , Bunun Aksini Yapanın KArşısında , Dik Duruş Sergileyenlerin Arkasında Olmuşuzdur ve Bundan Sonrada Böyle Olucaktır.. Burak Yılmaz Trabzonsporumuzun Oyuncusudur , Bu Kulübe Hizmet Verdiği Sürece Bizlerden ve Diğer Taraftar Guruplarından Sevgi ve Saygı Görecektir .. Kimse Gitmek için Bahaneler Arayıp Bizlere Leke Sürmesin Yeter .. Her Futbolcu Değerini Bulduğunda Gitmelidir.. Ama Dik Duruş Önemlidir .. Kalıcı Olan Bizleriz Herkes Bunu Böyle Bilmelidir..