Trabzonspor'u bu sezon attığı gollerle ayakta tutan Burak Yılmaz'ın dün akşam TRT Stadyum Programı'nda yaptığı açıklamalar büyük takdir topladı. Röportajda son olaraka, "Ben Trabzonspor için kanımı, canımı veririm. Beşiktaş taraftarıyım, Beşiktaş’ın benim gönlümdeki yeri bambaşka ama Trabzon için ölürüm. Ama Beşiktaş taraftarıyım" şeklinde konuşması bugün sosyal paylaşım sitelerinde de tartışma konusu oldu.
Trabzonspor taraftarları Burak Yılmaz'a bu dürüstçe açıklamalarından dolayı övgü dolu sözlerle bahsederken, kimileri de açıklamaların farklı noktalara çekilebileceği uyarısında bulundu.
Taraftarların büyük bir çoğunluğu Burak Yılmaz'ın geçen sezon Beşiktaş ile İstanbul İnönü Stadı'nda oynanan maçta kırık burun ile attığı gol sonrası ve maçın ardından taraftarlara 'Bize Her Trabzon" diye bağırdığını hatırlattı.

Burak Yılmaz'ın lig tv kameralarına geçen sezon İnönü'de Beşiktaş ile oynanan maç sonrası takılan 'Bize heryer Trabzon' şeklindeki bağırışları Trabzonspor'da ne kadar içten ve özveriyle oynadığının bir kanıtı olsa gerek...

BURAK YILMAZ, GEÇEN SEZON İNÖNÜ'DE OYNANAN BEŞİKTAŞ MAÇININ ARDINDAN 'BİZE HERYER TRABZON" DİYE BAĞIRIRKEN KAMERALARA BÖYLE YAKALANMIŞTI... VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN


İŞTE BURAK YILMAZ'A SOSYAL PAYLAŞIM SİTELERİNDEN YAĞAN DESTEK MESAJLARINDAN BAZILARI

Emrah Çubukçu: Burnu kırılıp , gol atıp , maç sonu İnönü'de BİZE HER YER TRABZON diyen adamdır BURAK YILMAZ

Yaman Akıncı: Burak'ın BJK lı oldugunu acıklaması bence muthıs bır medenıyet. Bu sevıye olsa topcuların zıhnıyetı keske..

Ümit Nozer: Burak ın kırık burunla bjkye yaptıklarını hatırlıyorum sonra da beyin kanaması riskine rağmen kaskını çıkartıp oynadığı maçı gerisi boş..

Naim: Geçen sene 2 tane topcun sakatlık pahasına kan akıttı formasına.Birisi kendi çocuğumuz kaptanımız Tolga diğeri Burak Yılmaz.Düşünün konuşun

Engin Baytar gibi  olacağına Burak delikanlı olmayı tercih etmiş. Formayı giydiği sürece formanın sahada ve dışında hakkını versin kafi

Selçuk Gündüz: Burak yilmaz dunku stadyum programindaki konusmalariyla,olgunlastiginin sinyallerini verdi.belli kesimlerin onyargilarini yikti bence.

Yavuz Gülgönül: Kalbindeki ve göğsündeki armayı ayırt edebildiği için Burak Yılmaz'ı tebrik ediyorum.

Ahmet Erzurumlu: Ne kadar iyi niyetli olursa olsun Burak Yilmaz'in Besiktasli oldugunu aciklamasi kisa orta ve uzun vadede Trabzonspor'la iliskisini zedeler.

SY: Burak Yilmaz roportajindan cok keyif aldim.Samimi,icten ve kivirmak yok. Umdugumdan cok daha olgun ve zeki bir Burak Yilmaz profili gordum

Göksel Sert: Burak Yılmaz'ın açıklamaları inanılmaz bir özgüven ve açık yüreklilik ama bu tür sözler Türkiye'de uzun vadede insana zarar verir.

Mehmet Ufuk Ayas: bence normal karşılanmalı önemli olan trabzonsporda trabzonsporlu gibi oynaması...

Adem Yılmaz: Doğruları söylemek kadar güzel birşey olabilir mi? En azından birileri gibi tiribüne oynamadı

Yakup Çil: Yalakalık yapıp ben Trabzonsporluyum diye bilirdi ama dediği ben Beşiktaş taraftarıyım ama Trabzonspor için ölürüm... Bence herkesin görüşüne saygı duymak lazım.



BURAK YILMAZ ROPÖRTAJININTAM METNİNİ OKUMAK İÇİN TIKLAYIN...