Tüm Türkiye'nin transferini merakla beklediği Burak Yılmaz'ın geleceği de belirsizliğini koruyor.

Kısa bir süre önce Trabzonspor'a bir teklif sunan ancak ödeme planından dolayı geri çevrilen Lazio, Burak Yılmaz'ın transferi için beklemeye geçti. Burak Yılmaz'ın menajerlik şirketinin patronu olan Ali Egesel, golcü futbolcunun transferi hakkında açıkalamalarda bulundu.

Burak Yılmaz'in transferi için Lazio ile Trabzonspor arasında devam eden görüşmelerin sağlıksız devam ettiğini ifade eden Ali Egesel, Türkiye'den de teklifler olduğunu dile getirdi.

"LAZIO İLE GÖRÜŞMELER SAĞLIKSIZ İLERLİYOR"

Burak Yılmaz'ın öncelikli olarak Avrupa'da oynamak istediğini ifade eden Egesel, "Lazio ile Trabzonspor arasındaki görüşmeler şu anda sağlıksız ileriliyor. Gündemde sadece Lazio yok ve hem Avrupa'dan hem de Türkiye'den bazı takımların Burak'a karşı ilgisi var. Ancak bu takımlar Burak Yılmaz için Lazio ile Trabzonspor arasındaki görüşmeleri bekliyor" dedi.

Burak Yılmaz'ın temsilcisi Ogan Tarhan'ın söylediği gibi "Burak hem yurtiçi hem de yurtdışından 5 milyon euroluk bir teklif gelmesi halinde takımdan ayrılabilir" diyen Ali Egesel, "Burak'ın sözleşmesindeki 5 milyon euroluk bonservis bedeli maddesi hem yurtiçini hem de yurtdışını kapsıyor. Bu sebeple Avrupa'dan da Türkiye'den de tekliflerin olması normal" dedi.

GALATASARAY BEKLEMEDE!

Burak Yılmaz'ın transferi için beklemeye geçen Galatasaray ise Lazio ile Trabzonspor arasındaki görüşmeleri yakından takip ediyor. Burak Yılmaz'ın transferi hakkında açıklamalarda bulunan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ise; "urak'ın transferi ile ilgili olarak 5 milyon avroyu getiren yok şu ana kadar. Bir Lazio'dan teklif geldi, başka bir kulüpten gelmedi. Onlar da 'şöyle ödeyelim, böyle ödeyelim' diye. Burak da hoca ile konuşmuş, Trabzon'a gelmek istemediğini, yurt dışına gitmek istediğini söylemiş. 10 Temmuz'a kadar iznini ben uzattım. Burak konusunda net bir gelişme yok. 10 Temmuz'a kadar hallolur diye düşünüyorum." ifadelerini kullandı.